- Vi har det veldig fint i Peak, det er et godt arbeidsmiljø, vi får morsomme arbeidsoppgaver og vi får ta ansvar. Det er veldig gøy, forteller Sigurd Tømmerås. Foto: Norsk Byggebransje
Sist oppdatert: 14-03-2024 Annonsørinnhold 

Stolt over kvaliteten vi leverer

Peak Services har god erfaring med byggeplasslogistikk. Vi sørger for transportkoordinering, logistikk på plassen, frakte materialer fra avlossingsted til rett tid og til monteringspunkt i bygget.

Med kunder som Veidekke, HENT, Borg Forvaltning og Lord Eiendom er vi kjent for vår pålitelighet, tilgjengelighet og ansvarlighet. Vi er stolte av våre kvaliteter og gode referanser.

Gikk du glipp av: Alle fortjener en slik arbeidsplass

Sigurd Tømmerås fra Bodø flyttet til Trondheim for å spille fotball for Trønder Lyn. Peak Services er sponsor til klubben og takket være samarbeidet fikk Tømmerås jobb i Peak.

- Jeg startet som alle andre med mindre, lettere oppgaver og fikk opplæring underveis. Man kjenner seg tatt godt vare på og er trygg når man etterhvert får både ansvar og mulighet til å vokse i jobben, forteller han.

Peak Services -byggeplass tjenester

Jobber skift for å holde full kontroll

Etter et år i Trondheim sluttet jeg å spille fotball og ville flytte til Oslo. Jeg ble tilbudt å fortsette jobben i Peak, på vår nye avdeling Østlandet og fikk også hjelp av arbeidsgiver i forbindelse med flytten.

- Det er trygt og godt å ha samme jobb og veldig spennende å få muligheten til å jobbe på et så stort byggeprosjekt som UiO Livsvitenskapsbygget. Her er mye fine folk og bedrifter involvert.

- Jeg jobber med logistikk, i min avdeling er vi 6-7 stykker som jobber skift. Første skift er 07:00-15:00 og andre skift jobber 11:00-19:00.

- Vi tar i mot det meste av materiell som skal inn til byggeplassen. Via felles mottak, der vi sorterer og leverer ut rett varer til rett seksjon.

- Vi flytter også på utstyr som f.eks lifter som skal transporteres fra et taktområde til neste.

Fra venstre: Sigurd Tømmerås, Irina Ceban og Samuel Akalu jobber alle i Peak Services avdeling Østlandet. Foto: Norsk Byggebransje

Ingen dager er lik

- Det er krevende på en byggeplass som er neste 100.000 m2. Det tok iallefall en måned før jeg begynte å få oversikt, ler han, men det er også blant det morsomste med jobben, å få kjøre ulike kule kjøretøy på jobb.

Les også: Fornøyde kunder er alltid fokus

- Jeg trives i byggebransjen, selv om det kan være litt kaldt noen dager. Til gjengjeld er det veldig fint å jobbe utendørs når sola skinner.

- Jeg vil ikke bare sitte på kontor og dette en perfekt jobb - selv om noen dager er tøffere enn andre.

- Vi har det veldig fint i Peak, det er et godt arbeidsmiljø, vi får morsomme arbeidsoppgaver og vi får ta ansvar. Det er veldig gøy.

- Vi har en arbeidsgiver som tar godt vare på oss. Et eksempel for egen del er når jeg slet med ryggen en periode. Istedenfor å bli sykemeldt fikk jeg mulighet til å utføre andre arbeidsoppgaver og var i full jobb hele veien.

Peak Services -byggeplass tjenester

Språk og kultur er ingen utfordring

- Vi er en flerkulturell arbeidsplass, som mange andre i byggenæringen. 13 ulike nasjonaliteter og snart 35 kolleger i avdeling Østlandet.

- Det er klart det er noen utfordringer, men vi trives godt sammen og jobber godt for å bli bedre kjent. Jeg føler at vi forstår hverandre godt, tross ulike språk og bakgrunn.

- Det går mye på engelsk, både internt og på byggeplassen. Iblant blir man språkforvirret og snakker engelsk med norske kolleger. Selv om de fleste kan norsk, er det ofte lettere å slå over til engelsk.

- Peak gjør sitt for at vi også skal få møtes utenfor jobben og omgåes sosialt, det er veldig fint.

- Det gir oss en mulighet å få treffe alle kollegene, vi gjør jo ikke det på jobb siden vi går ulike skift.

- Jeg flyttet til Oslo med planer om å studere, kanskje vil jeg bli ingeniør, men jeg trives godt og har det
ikke travelt. Hvem vet, kanskje Peak heller vil ha meg her og lokker med høyere lønn, ler han hjertelig