Boligmappa lanserer Boligsnakk
- Vi tok en gjennomgang av podkastlistene. Det vi fant var en håndfull program rettet mot bransjen, men svært lite som rettet seg mot forbruker sier Eirik Vigeland, kommunikasjonssjef i Boligmappa. Foto: Boligmappa
Sist oppdatert: 23-06-2021

Boligmappa lanserer podcast 

Boligmappa lanserer podkasten Boligsnakk. Podkasten tar opp temaer boligeiere er opptatt av, fra oppussing og bestilling av håndverkstjenester, til økonomi, kjøp og salg.

- Vi tok en gjennomgang av podkastlistene. Det vi fant var en håndfull program rettet mot bransjen, men svært lite som rettet seg mot forbruker, altså vanlige boligeiere. Det ønsker vi å endre med Boligsnakk, sier Eirik Vigeland, kommunikasjonssjef i Boligmappa, i en melding. 

Fra smarthus til boligsalg og svart arbeid
Det planlegges en bred tematikk, noe som er synlig allerede i de første episodene.

- I det første programmet har vi besøk av Knut og Kjartan fra Sommerhytta på TV2. De snakker om hvordan det er å pusse opp med et minimum av forkunnskaper.

-Senere i juni får vi besøk av Raymond Johansen og Marianne Røiseland fra Rørentreprenørene Norge, der vi skal diskutere problematikken rundt svart arbeid.

-Vi ønsker å få med hele spennet, fra de som bygger platting selv til den faglige og seriøse delen av bransjen, sier Vigeland.

Boligmappa lanserer Boligsnakk
- I det første programmet har vi besøk av Knut og Kjartan fra Sommerhytta på TV2. De snakker om hvordan det er å pusse opp med et minimum av forkunnskaper. Senere i juni får vi besøk av Raymond Johansen og Marianne Røiseland. Foto: Boligmappa

Tre episoder lansert
Så langt er de tre første episodene sluppet, med fokus henholdsvis på oppussing, boligsalg og smarthus.

- Supermegler Helene Solberg fra DNB Eiendom forteller oss hva man bør gjøre før et salg. Her er det gode tips å plukke opp for de som ønsker en Finn-annonse som smeller og som tiltrekker flest mulig inn i en potensiell budrunde, sier Vigeland.

Om Boligmappa
Boligmappa er boligens servicehefte - en digital tjeneste som hjelper folk å få kontroll og oversikt over boligen sin. Boligmappa bidrar til å skape en tryggere bolighandel og en mer seriøs byggebransje.

Boligmappa har 580.000 brukere i Norge, og 1,7 millioner boligmapper opprettet av håndverkere, eiendomsmeglere, takstmenn og andre. Over 4300 håndverksbedrifter bruker Boligmappa for å dokumentere arbeidet sitt daglig.

For bedriftene setter Boligmappa krav til fagkompetanse, økonomi og selskapsform for å få tilgang til tjenesten, og det er nulltoleranse for svart arbeid.