Ny leder i Block Berge Bygg Aage Tengs
Aage Tengs (51) kommer fra Arendal og har de senere årene hatt ansvar for forretnings­utvikling og ledelse i forskjellige deler av Veidekke. Han har bred erfaring fra byggebransjen i både Norge og Sverige. Foto: Veidekke
Sist oppdatert: 03-02-2021

Ny leder i Block Berge Bygg

Aage Tengs tok første februar over som daglig leder i Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg AS på Klepp i Rogaland. Block Berge er en av Norges ledende produsenter av betong­elemen­ter og leverandør av prefabkonsepter i betong.

Tengs overtar etter Egil Vestbø som fortsetter i selskapet som markedsansvarlig.

- Block Berge Bygg har de senere årene gjort store investeringer og tiltak for å gjøre både produktene og produksjonen på fabrikken i Klepp mer bærekraftig, noe markedet i stadig større grad etterspør og verdsetter.

-Dette er en forutsetning for at vi skal lykkes i årene som kommer, og jeg gleder meg til å fortsette denne utviklingen sammen med våre nær 200 ansatte, sier Aage Tengs, i en melding

Sentrum Bygg er landets største spesialbutikk innen dører, vinduer, gulv, kjøkken, bad og garderobe

Aage Tengs (51) kommer fra Arendal og har de senere årene hatt ansvar for forretnings­utvikling og ledelse i forskjellige deler av Veidekke. Han har bred erfaring fra byggebransjen i både Norge og Sverige. Tengs kjenner også Block Berge Bygg svært godt fra 2017 da han fungerte som daglig leder med ansvaret for omorganiseringen av bedriften til et rendyrket produksjon- og montasjeselskap av betongelementer.

- Jeg er veldig glad for at Aage Tengs har takket ja til å overta etter Egil Vestbø. Aage er en erfaren leder med bred bakgrunn i Veidekke, og samtidig er jeg veldig fornøyd med at Egil blir med oss videre i rollen som markedsansvarlig for Norden.

-Dette kommer til å styrke vår posisjon som en av de ledende aktørene innen prosjektutvikling, produksjon og montasje av råbygg i betong, sier styreleder Are Westbye i Block Berge Bygg.