Sven Arild Bransdal, gratulerer med 1 års jubileum som markedssjef i EL-PROFFEN!
Det er en meget engasjert Bransdal som forteller om gamle kuppellamper med moderne led belysning, låver som blir innredet til festlokaler, elbiler, kontor, næringsbygg og treningslokaler. Vi kan konstaterer at EL-PROFFEN utvilsomt har fått rett person på rett plass. Foto: EL-PROFFEN
Sist oppdatert: 09-10-2021

I en liga for seg selv

Sven Arild Bransdal, gratulerer med 1 års jubileum som markedssjef i EL-PROFFEN

-Takk for det. Jeg kan trygt si at det ble en annerledes start enn planlagt på grunn av pandemien, men året har vært spennende, lærerikt og morsomt.

-Selv om det har vært positivt å få god tid til å sette seg inn i en ny bransje og et nytt fagfelt ble det langt mindre fysiske møter enn tenkt med våre medlemsbedrifter, men da har jeg noe å se fram til!

-Så må vi alltid fokusere på mulighetene og tenke positiv. Pandemien har gitt oss god tid til å skape rutiner og legge strategier for fremtiden. EL-PROFFEN er godt rustet og klar til en ny hverdag nå som Norge har åpnet igjen.

EL-PROFFEN er en av Norges største elektrikerkjeder og sier selv at de er i en egen liga. Er du også det?

-Fag og bransje er ny for meg, lærekurven har vært bratt, og jeg er stadig “under opplæring”, ler han hjertelig. Samtidig står jeg trygt i eget fag med master i markedsføring og spesialisering innen digital markedsføring.

-Min jobb handler om først og fremst om kunder, kundeopplevelser, planlegging og gjennomføring for å oppnå fornuftige mål for medlemsbedriftene våre. Om jeg er i en egen liga får være opp til andre å bedømme.

-Jeg har kanskje en litt uvanlig bakgrunn og erfaring. Begynte i bank og jobbet i markedsavdelingen til Sparebanken Sør i 9 år, før jeg gikk over til en ny bransje og jobbet for NorgesEnergi i 9 år.

-Kontrastene er store, men arbeidsoppgavene kanskje ikke så ulike som mange tror.

Kontakt Norsk Byggebransje

-Når NorgesEnergi ble kjøpt opp kjente jeg at det var tid for meg å gå i en annen retning. Det førte meg til bistandsbransjen og Strømmestiftelsen der jeg jobbet noen år.

-Det var en helt annen måte å jobbe med markedsføring på. Jeg fikk blant annet med meg tre influencere til Afrika.

-Sara Høydahl, Marna Haugen og Joakim Kleven er flotte mennesker som tok oppgaven på alvor og ble med for at andre skulle stå i sentrum. De gjorde en strålende innsats.

-En ting er å se bilder på TV eller i media, men det å møte mennesker hjemme hos dem selv og se hvor hardt de jobber for det lille - å prøve å gjøre det med verdighet er ingen enkel oppgave. Du går ikke upåvirket fra et møte med fattigdom.

Det handler om mennesker
-Med hjerte i Kristiansand vil jeg bli værende og når en nasjonal merkevare som EL-PROFFEN søkte min kompetanse måtte jeg hoppe på muligheten.

-Jeg liker jo å skape strategier, sette budsjett og se det store bildet som bidrar til at våre medlemmer lykkes lokalt.

-Uten en god strategi jobber vi uten retning og det er lett å velge de arbeidsoppgavene som kjennes mest lystbetont for dagen.

-Med en god strategi i bunn kan vi følge en plan, måle resultater og justere kursen om det trengs. På den måten jobber vi mot et felles mål som er givende for oss alle.

Fornøyde kunder har gjort EL-PROFFEN til Norges største elektrikerkjede
-EL-PROFFEN eies av våre 184 medlemsbedrifter rundt om i Norge. Fra Honningsvåg, Vadsø og Havøysund i nord til Farsund, Søgne og Kristiansand i sør. Størrelsen på bedriftene varierer, men i snitt har de fra 20-40 ansatte

-Fra kjedekontoret i Kristiansand jobber vi for å gjøre proffe, servicemindede og seriøse elektrikerbedrifter enda synligere i markedet. Våre 5.000 elektrikere utfører elektroarbeid innen alle fagfelt for både private og næring hver eneste dag.

Sven Arild Bransdal, gratulerer med 1 års jubileum som markedssjef i EL-PROFFEN!
-Min jobb handler om først og fremst om kunder, kundeopplevelser, planlegging og gjennomføring for å oppnå fornuftige mål for medlemsbedriftene våre. Om jeg er i en egen liga får være opp til andre å bedømme. Foto: EL-PROFFEN

-Målet er at alle som tenker på elektrikere skal tenke EL-PROFFEN, uansett om det gjelder hytta, elbilen, kontoret eller hjemmet, forteller han entusiastisk.

-Våre elektrikere kan hjelpe til med uendelig mye mer enn å skru opp ei lampe eller montere gulvvarme. Uansett om det er bedrifter eller privatpersoner kan vi bidra med rådgivning, prosjektering, tips og råd.

-Har vi bra lys hjemme, på skolen eller på arbeidsplassen? Hvordan gjør vi gode og praktiske energi- og miljøvennlige valg? Kan jeg kutte strømregningen?

-På alle felt er EL-PROFFENs medlemmer gode rådgivere og sparringspartnere, for oppdrag både innendørs og utendørs.

-Det handler om fagkunnskap, kvalitet, holdbare produkter og gode løsninger. Våre kunder betaler for at EL-PROFFEN utfører oppgaven riktig og til avtalt tid.

Det er en meget engasjert Bransdal som forteller om gamle kuppellamper med moderne led belysning, låver som blir innredet til festlokaler, elbiler, kontor, næringsbygg og treningslokaler. Vi kan konstaterer at EL-PROFFEN utvilsomt har fått rett person på rett plass.

Veien videre
-Det jeg gleder meg mest til nå er muligheten til å besøke våre medlemmer, nå som vi kan bevege oss utenfor eget nærområdet.

-Alle nyter godt av markedets beste innkjøpsavtaler gjennom kjeden, men utover det har alle ulike behov og målgrupper lokalt. Det ser jeg frem til å få bedre kjennskap til, avslutter Bransdal.