Volue og WSP velger Holtermanns veg 1-13
Den godkjente reguleringsplanen for Holtermanns veg 1-13 tillater bygging av. 47 600 kvadratmeter fordelt på tre bygg. Første byggetrinn, som var på 11 700 kvadratmeter, var ferdigstilt i første kvartal 2020 og er fullt utleid. Byggetrinn to er på 20 900 kvadratmeter og oppstart er planlagt i løpet av første halvår 2021. Ill: Goldbox
Sist oppdatert: 18-02-2021

Volue og WSP velger Holtermanns veg 1-13

Entra planlegger oppstart av byggetrinn to i løpet av første halvår 2021, og Volue og WSP har inngått leieavtaler om 4 100 kvadratmeter i byggetrinn to i Holtermanns veg 1-13 i Trondheim.

Tomtene ligger på Elgeseter ved Lerkendal, i hjertet av kunnskapsmiljøet i Trondheim. De planlagte byggene vil gi en urban kontekst på bakkeplan, mens det høyere opp i etasjene er en attraktiv naturutsikt mot Fosen i nord, Nidelva i vest og Høyskoleparken i øst.

Den godkjente reguleringsplanen for Holtermanns veg 1-13 tillater bygging av. 47 600 kvadratmeter fordelt på tre bygg. Første byggetrinn, som var på 11 700 kvadratmeter, var ferdigstilt i første kvartal 2020 og er fullt utleid. Byggetrinn to er på 20 900 kvadratmeter og oppstart er planlagt i løpet av første halvår 2021.

Det er forventet at Volue kan flytte inn i løpet av fjerde kvartal 2022 og at WSP kan flytte inn i de nybygde lokalene i løpet av andre kvartal 2023.

Volue og WSP velger Holtermanns veg 1-13
Det legges opp til fremtidsrettede kontorlokaler med gode lys- og utsiktsforhold, og stor fleksibilitet for ulike leietakerløsninger, hvor det også er servicefunksjoner som er tilpasset leietakernes behov. Illustrasjon: Goldbox

- Vi ser fram til å komme inn i et nytt og moderne bygg i et spennende område i Trondheim. Volue utvikler fremtidsrettede teknologiske løsninger for flere bransjer, og da er det flott å bo i et bygg som matcher oss, sier Arnstein Kjesbu, CFO i Volue, i en melding.

- Vi er veldig glade for å ha inngått denne leieavtalen med Entra. Beliggenheten tett på kunnskapsmiljøene i byen er bra, og Entras planer for et innovasjonsdistrikt tiltaler oss i WSP veldig. Vi gleder oss skikkelig til å flytte inn. Her skal vi skape et pulserende kompetansemiljø til glede for både medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere, sier Kim Rasen, kontorleder i WSP i Trondheim.

Det legges opp til fremtidsrettede kontorlokaler med gode lys- og utsiktsforhold, og stor fleksibilitet for ulike leietakerløsninger, hvor det også er servicefunksjoner som er tilpasset leietakernes behov.

- Vi er utrolig glade for at to så innovative virksomheter som Volue og WSP har valgt å inngå avtaler med oss her i Holtermanns veg. Vi tror de vil nyte godt av å komme til denne kunnskapsbydelen, med kort avstand til NTNU, Sintef og andre teknologiske selskaper.

-Entra ser frem til å gå i gang med de neste byggetrinnene og være med på å utvikle det nye innovasjonsdistriktet, og det skal bli spennende å ønske begge velkommen til nybygde lokaler, sier Stine Hostad – leder for Entra i Trondheim.

Byggetrinnet vil få et stort møtesenter som blir tilgjengelig for offentligheten, utadrettede arealer med flere servicefunksjoner i første etasje, parkeringskjeller med egne sykkelplasser og garderober som er tilrettelagt for at en stor andel av de ansatte kan sykle til jobben.

Eiendommene, som ligger på et sentralt knutepunkt i Trondheim, ligger kun 100 meter fra Nidelva hvor man finner gode turmuligheter, både små og store parker hvor man kan ta en velfortjent pause samt en rekke kafeer, kiosker og andre servicetilbud..