VestlandsHus ansetter løsningsarkitekt
"Sølve blir en viktig del av IT-avdelingen i VestlandsHus, og vil tilføre selskapet viktig kompetanse som vi trenger på veien mot en mer digitalisert kundereise. Foto: VestlandsHus
Sist oppdatert: 08-02-2021

Ansetter egen løsningsarkitekt

VestlandsHus kan se tilbake på et rekordår i 2020 og tar nå grep for å møte den økte etterspørselen.

1.februar begynte Sølve Monteiro i den nyopprettede stillingen som løsningsarkitekt VestlandsHus. Han kommer tidligere fra stillingen som systemutvikler i Driw.

"Sølve blir en viktig del av IT-avdelingen i VestlandsHus, og vil tilføre selskapet viktig kompetanse som vi trenger på veien mot en mer digitalisert kundereise. Stillingen er en viktig brikke på veien mot å ruste VestlandsHus til å være tilpasset morgendagens boligbyggere på beste måte" sier daglig leder i VestlandsHus, Lars Erik Vinje, i en melding. 

VestlandsHus har hatt et rekordår i 2020 hvor vi økte salget med 20% og igangsetting med 23 %. Vi øker derfor staben på kjedekontoret med nok en nyopprettet stilling 1.mars. Da tiltrer en konseptutvikler. I tillegg søker vi nå etter både arkitekter og ingeniører til datterselskapet VestlandsHus Arkitekter på grunn av stor økning i oppdragsmengde.