Solid Entreprenør AS har inngått kontrakt med Værste AS og Scala Eiendom AS om å bygge boligprosjektet Byhaven
- Byhaven er et veldig spennende prosjekt for oss. Det er spesielt hyggelig å vinne en konkurranse i Fredrikstad, hvor Byhaven og Værstetorvet vil bli et viktig byutviklingsprosjekt, sier Tom-Erik Sørensen, prosjektleder i Solid Entreprenør AS. Foto: Solid
Sist oppdatert: 25-08-2021

Solid Entreprenør skal bygge Byhaven i Fredrikstad

Solid Entreprenør AS melder at de har inngått kontrakt med Værste AS og Scala Eiendom AS om å bygge boligprosjektet Byhaven.

Byhaven er en del av et større byutviklingsprosjekt, Værstetorvet, som består av boliger, kontor og handel, i tillegg til flere gode byrom. Prosjektet består av ca. 249 boliger.

Prosjektet har planlagt oppstart i 2022 og vil pågå frem til 2024. Kontrakten har en verdi på ca. 600 000 000,- eks. mva.

- Byhaven er et veldig spennende prosjekt for oss. Vi har god erfaring med boligprosjekter, og ser frem til oppstart sammen med andre dyktige entreprenører.

Bølgeblikk Arkitekter | Edvardsløkka omsorgssenter

-Det er et stort og komplekst prosjekt som vil skape et stort engasjement i Solid Entreprenør. Vi er ydmyke overfor oppgaven, og mener vi har satt sammen et team som er godt rustet for å gjennomføre prosjektet.

-Det er spesielt hyggelig å vinne en konkurranse i Fredrikstad, hvor Byhaven og Værstetorvet vil bli et viktig byutviklingsprosjekt, sier Tom-Erik Sørensen, prosjektleder i Solid Entreprenør AS.

Med på laget har vi Kynningsrud Fundametering og Råde Graveservice. Vi ser frem mot samarbeidet og et spennende prosjekt.