Nye ledere i H-fasader
Dag Klavestad og Kristian Fjelltveit leder henholdsvis H-fasader Glassteam og H-fasader Bue Aluminium. Foto: H-fasader
Sist oppdatert: 24-05-2022

Nye ledere i H-fasader

H-fasader har ansatt to nye ledere. Kristian Fjelltveit startet nylig i stillingen som daglig leder i det tradisjonsrike selskapet H-fasader Bue Aluminium (tidligere Bue Aluminium), mens fabrikksjef Dag Klavestad er løftet opp til jobben som daglig leder i H-fasader Glassteam Fredrikstad.

Dag Klavestad og Kristian Fjelltveit leder henholdsvis H-fasader Glassteam og H-fasader Bue Aluminium.
H-fasader Bue Aluminium har base i Bergen, er en del av H-fasader AS, Norges største glass- og fasade-entreprenør.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven, og bli bedre kjent med de dyktige menneskene i organisasjonen, kunder og produkter.

-Det er spennende å bli en del av H-fasader-konsernet som har en klar og ambisiøs vekststrategi, og som ser store muligheter for vekst på Vestlandet, sier Kristian Fjelltveit, i en melding. 

Fjelltveit har lang erfaring I byggebransjen og kommer nå fra stillingen som regionsjef i Bygger’n. Han har tidligere vært både regionsjef i Maxbo Proff, jobbet med salg i både Inwido og Natre, og som byggmester I flere år før dette.

Norges hyggeligste håndverker 2022

Tom Aas, CEO i H-fasader AS, er svært glad for å få Kristian Fjelltveit på plass.

– Kristian har lang erfaring og stort nettverk i byggebransjen, sier Aas. Det vil være viktig for oss i arbeidet med å styrke og videreutvikle vår posisjon på Vestlandet.

-H-fasader og Bue Aluminium inngikk i mai i fjor en avtale om oppkjøp, og Bue Kjelstrup Olsen, gründer, eier og daglig leder gjennom 35 år går av med pensjon til sommeren.

-Jeg vil takke Bue for innsatsen og alt arbeidet som er gjort, men er samtidig svært fornøyd med at vi nå har fått på plass etterfølgeren, sier Aas. 

Opprykk i Fredrikstad
Tom Aas ble rekruttert som daglig leder til Glassteam i Fredrikstad i 2017. Glassteam ble en del av H-fasader et drøyt år senere. Aas har vært med på reisen og har nå lederansvaret for H-fasader-konsernet.

Underveis er det blitt nødvendig å styrke organisasjonen og den lokale ledelsen i datterselskapene.

Dag Klavestad har vært fabrikksjef i H-fasader Glassteam siden januar 2020 år. Han ble en naturlig kandidat som daglig leder på Selbak i Fredrikstad. Han har erfaring som leder i produksjonsbedrifter fra før.

– Glass- og fasadebransjen er utrolig spennende, og jeg er glad for denne muligheten. I ledergruppen i H-fasader finner jeg flinke kollegaer og vi samarbeider godt på tvers når det er naturlig, sier Klavestad.