Bravida Norge med ny kontrakt med Skanska – skal levere alle elektriske installasjoner på Helgerudkvartalet i Sandvika
Bravida Norge og Divisjonsdirektør for Divisjon Østlandet i Bravida Norge, Øyvind Hagen, signerte i oktober i fjor kontrakten for leveranse av elektroarbeidene på Helgerudkvartalet i Sandvika med Skanska. Kontrakten har en verdi på rundt 110 millioner kroner eks. mva. Foto: Bravida Norge
Sist oppdatert: 26-01-2022

Bravida med ny storkontrakt 

Bravida Norge melder at de har signert kontrakt med Skanska om levering levere av alle elektriske installasjoner på Helgerudkvartalet i Sandvika.

Det overordnede målet med prosjektet er å videreutvikle Sandvika sentrum til et attraktivt bysentrum med liv i gatene, spennende tilbud på gateplan og bygninger som har kvalitet og arkitektonisk verdi.

Bravida er veldig fornøyde med å få være med Skanska på dette prosjektet. Helgerudkvartalet er første fase av et stort byutviklingsprosjekt i sentrum av Sandvika.

Det skal bygges to helt nye kvartaler på totalt ca. 60 000 m2. Prosjektet er kombinasjonsbygg med både næringsarealer og boliger.

– For oss i Bravida Norge er dette en viktig kontrakt hvor vi igjen sammen med Skanska blir valgt som leverandør på elektroinstallasjoner.

-Skanska ønsker å benytte de teamene som har vært med på flere prosjekter gjennom de siste årene og som jobber godt i lag. Sammen skal vi realisere et optimalt prosjekt for sluttkunden.

-Bærekraft i flere dimensjoner har stort fokus i dette prosjektet noe som passer med Bravida sin strategi.

Vestviken er en entreprenør fra Drammen med fokus på totalentrepriser i samspill med profesjonelle byggherrer.

-Vi har i en årrekke jobbet målrettet og strategisk for å vinne denne kontrakten og jeg vil berømme de hos oss som har gjort dette mulig, sier en stolt divisjonsdirektør for Divisjon Østlandet i Bravida Norge, Øyvind Hagen.

– Byggingen av Helgerudkvartalet vil ha en bemanning på 10-20 personer fra Bravida, og vi vil stort sett gjennomføre dette ved egne medarbeidere fra vår avdeling i Drammen.

-En viktig del av bemanningen vil være mange av våre dyktige lærlinger som i dette prosjektet vil møte mange spennende utfordringer.

-Det har blitt lagt ned mye arbeid i tilbuds- og dialogfasen,og vi gleder oss nå til å komme i gang med dette prosjektet, forteller Hagen videre.

– Vår avdeling i Drammen har et kompetent og erfaringsrikt prosjektmiljø der alt fra prosjektledere, baser og montører har mange års erfaring innen faget.

-Vi rigger oss nå i henhold til vår forretningsplan der vekst, kompetansedeling og erfaringsutveksling står i fokus.

-Dette prosjektet vil være med på å bidra til å styrke avdelingen sin solide fagkompetanse inn i årene som kommer, sier Martin Andersen, regiondirektør i Region Nedre Viken i Bravida Norge.

– Vi takker Skanska for at vi ble valgt som leverandør av elektrotekniske installasjoner i dette spennende prosjektet, sier Hagen i en avsluttende kommentar.