De siste sju årene har Jensen hatt rollene som blant annet teknisk sjef, prosjektsjef, ITB-ansvarlig og prosjektleder i Peab Bjørn Bygg, som en av Nord-Norges største entreprenører. Foto: Bravida 
Sist oppdatert: 09-08-2023 Pressemelding

Ny regiondirektør i Bravida

Tom Roger Jensen blir regiondirektør i Bravida Norges region Nord. 

Med 20 års erfaring fra lederposisjoner i elektro, olje- og entreprenørbransjen, er Jensen godt rustet til å lede 300 medarbeidere og en region med målsetting om 500 millioner kroner i omsetning.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få muligheten til å være med å lede utviklingen av Bravidas allerede sterke posisjon i Nord-Norge, og ser frem til å komme tilbake til Bravida etter 11 år borte, i olje- og entreprenørbransjen, sier den påtroppende regiondirektøren. Han tiltrer stillingen 1. oktober.

– Vi er strålende fornøyde med å ha signert en slik kapasitet med lang erfaring fra byggebransjen. Tom Roger kjenner bransjen godt, og vil få ansvar for Bravidas nordligste region, som strekker seg fra Bodø i sør til Alta i nord, sier Ronny Øvrevik, divisjonsdirektør for Bravidas divisjon Kysten.

Krøderen Elektro|Krøderen leverer alt innen elektro til din bolig, hytte eller prosjekt.

Lang ledererfaring og tverrfaglig kompetanse

De siste sju årene har Jensen hatt rollene som blant annet teknisk sjef, prosjektsjef, ITB-ansvarlig og prosjektleder i Peab Bjørn Bygg, som en av Nord-Norges største entreprenører, etter fire år som engineering manager, department manager og senior engineer i Aker Solutions – Olje og gass.

Enda tidligere, fra 1999 til 2012 hadde ingeniøren stillingene som avdelingsleder, prosjektleder og serviceingeniør i Siemens Installasjon, som ble til Bravida.

– Av erfaringer jeg har tatt med meg, vil jeg trekke frem HMS-fokuset og viktigheten av et velfungerende prosesstyringsverktøy fra oljebransjen.

– Fra entreprenørbransjen har jeg opparbeidet meg god tverrfaglig kompetanse for alle fag innenfor ett byggeprosjekt, samt å alltid være åpen for andre metoder å jobbe smartere på, sier Jensen, og legger til:

– Jeg gleder meg også til å treffe gamle kollegaer og å bli kjent med nye!

Håkonsen & Sukke Landskapsentreprenør - Anleggsgartner med solid kompetanse!

Vokser i Nord-Norge

Bravida satser på vekst innen både service- og prosjektvirksomheten i Nord-Norge, og holder trykket oppe på begge disse områdene, som er tradisjonelle arenaer for bedriften.

– Samtidig er spesialområdene byggautomasjon og sikkerhet viktige satsningsområder for regionen.

– Det ligger også godt til rette for å vokse videre innenfor et av de mest spennende segmentene i nord – havbruk, sier Ronny Øvrevik.