-For oss er det viktig og ikke minst gledelig at vi har fått en så dyktig og erfaren mann på laget som kan videreutvikle oss og lede satsningen vår på service og ettermarked fremover, sier Jon Ola Stokke, konsernsjef i Garda Sikring. Fra venstre, Jon Ola Stokke og Kjetil Halvorsen. Foto: Garda Sikring
Sist oppdatert: 01-06-2023 Pressemelding 

Ny leder for service og ettermarked i Norden

Garda Sikring vokser raskt, og ny leder for service og ettermarked for Norge og Norden er nå på plass.

Dette vil løfte Garda Sikring ytterligere som en trygg og solid partner for tekniske sikringsløsninger med fokus på digitalisering.

Kjetil Halvorsen kommer fra Mekonomen AS som regionssjef og leder for Oslo-avdelingen samt sentrallager Norge. Han har i store deler av sitt yrkesaktive liv jobbet i skjæringspunktet mellom salg og drift, der nettopp ettermarked har vært et element hele veien. I tillegg har han over 10 års erfaring fra relatert bransje, bl.a. Crawford Door.

-For oss er det viktig og ikke minst gledelig at vi har fått en så dyktig og erfaren mann på laget som kan videreutvikle oss og lede satsningen vår på service og ettermarked fremover, sier Jon Ola Stokke, konsernsjef i Garda Sikring.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

- Jeg gleder meg stort til å starte opp i Garda Sikring og det å få jobbe helt spesifikt med det fagfeltet jeg har lang erfaring med via forskjellige bransjer.

- Ettermarked er et felt som mange virksomheter og bransjer ser verdien av og som de etter hvert har satt et stort fokus på.

- Det er nok å se mot bilbransjen, hvor en større og større del av resultatene hentes fra ettermarkedet.

-Det å formalisere dette arbeidet gjennom å skape gode rutiner og prosedyrer for hvordan vi jobber mot og med ettermarked skal gi våre kunder og samarbeidspartnere  økt fortjeneste samt gi oss en fordel overfor våre konkurrenter i markedet, sier Kjetil Halvorsen.

Bakgrunn fra økonomi, kundeservice og salg

Kjetil er utdannet Bachelor of Marketing fra BI, og startet sin karriere som serviceleder og selger hos Crawford Door AS. Etter 10 år i portbransjen, hadde han 4 sesonger som leder for en Motorsykkelforhandler og -verksted i Oslo.

Etter det jobbet han 5 år i sikringsbransjen, spesifikt brannsikring hos Noha Norway, bl.a. som leder for nasjonal ettermarkedsvirksomhet on-shore.

- Jeg er opptatt av at salg, drift og ettermarked skal jobbe tett sammen som en integrert enhet, og at vi ikke konkurrerer internt om ressurser. Den ene kan ikke fungere uten den andre.

- Jeg har stor tro på "vugge-til-grav" konseptet, hvor våre kunder opplever at Garda Sikring er en trygg, god og engasjert partner gjennom hele livsløpet til produktene og tjenestene vi tilbyr, sier Halvorsen.

- Kjetil går inn i ledergruppen vår, og hans erfaring og kunnskap vil løfte oss og våre kunder i Norge og Norden
fremover. Markedet er i rask endring, i sterk vekst og digitaliseringen har nådd oss for fullt. Det er urolige tider i
verden og det er avgjørende å holde viktige sikkerhetsinstallasjoner i orden til enhver tid.

- Vi har kapasitet og nasjonal dekning som gjør at vi kan levere på dette. Jeg vil beskrive Kjetil som en person med unik evne til å tenke helhet, utnytte teknologien, se kundene og imøtekomme deres nåværende og fremtidige behov.

- Jeg tenker vi har fått nok en lagspiller ombord – vi har store ambisjoner og vi gleder oss til veien videre, sier Jon Ola Stokke.

Fakta om Garda Sikring AS

Garda Sikring er markedsleder i Norge og Finland innen vei-, anlegg-, objekt- og områdesikring, og tilbyr et bredt spekter av produkter og løsninger, samt montasje, service og beredskap.

Selskapet er ledende innen fysisk sikring, med mer enn 100 års erfaring, og hovedformålet er å sikre samfunn og verdier. Med ca. 300 ansatte fordelt på 12 lokasjoner i Norge og Finland, omsatte Garda Sikring for 855 millioner i 2022.