Simonsen overtar et selskap i sterk vekst. Som ledende leverandør av kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem, tilbyr Kruge et omfattende leveringsprogram av komplette montasjesystem til entreprenører innen ulike typer industri. Fra venstre: Tom Marmont-Ramsey og Carl Petter Simonsen. Foto: Vikenvest 
Sist oppdatert: 15-02-2023 - Pressemelding 

Lederskifte i Kruge AS på Spikkestad

Carl Petter Simonsen gikk inn i rollen som Administrerende direktør i Kruge AS fra 1. februar 2023. Simonsen overtar lederrollen etter Tom Marmont-Ramsey, som har vært ansatt i selskapet siden 1997, og vært øverste leder siden 2003.

Marmont-Ramsey velger pensjonisttilværelsen fra og med den 13. september i år, og vil i perioden frem til dette være engasjert i strategisk prosjektsalg og Kruges industrielle satsning.

Carl Petter Simonsen ble hentet fra Smith Stål Øst hvor han har vært Direktør og Daglig leder siden 2015 og før dette var han Salgsdirektør i Saint-Gobain Weber.

Carl Petter er Sivilingeniør innen offshore engineering og marin arkitektur og med 17 års ledererfaring fra byggebransjen er dette noe Kruge vil nyte godt av innenfor vår industrielle satsning.

Simonsen er 53 år og bosatt i Asker sammen med ektefelle og 4 barn.

TKC Prosjekt

Overtar et selskap i sterk vekst
Simonsen overtar et selskap i sterk vekst. Som ledende leverandør av kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem, tilbyr Kruge et omfattende leveringsprogram av komplette montasjesystem til entreprenører innen ulike typer industri.

Det nyeste satsingsområdet innenfor rådgivende engineering, har bl.a bidratt til solid vekst i 2022. Medarbeiderteamet på 20 ansatte har lang, bred og faglig kompetanse samt. en sterk posisjon i markedet.

Kruge ser frem til ytterligere styrking av teamet med Carl Petter i lederrollen i deres digitale og bærekraftige utvikling.

Fakta om Kruge AS
Kruge AS er ledende nisjeleverandør innen bærekraftige og kostnadseffektive montasjesystemer. Produktene benyttes i dag primært for montering av rør benyttet innen VVS, vann og avløp, fjernvarme, kjøling og ventilasjon, og vil i tiden som kommer også treffe nye segment i flere deler av industrien. Kruge beskriver og gir råd om alle sine systemer, har spesielt høyt fokus på kvalitet og tilgjengelighet på produktene.