Ny daglig leder i Mestergruppen Arkitekter
Lena Sagen, ny daglig leder for Mestergruppen Arkitekter. Foto: Mestergruppen 
Sist oppdatert: 11-02-2022

Ny daglig leder i Mestergruppen Arkitekter

Lena Sagen er nyansatt som daglig leder for Mestergruppen Arkitekter.

– Jeg gleder meg veldig til å lede Mestergruppen Arkitekter og er glad for å jobbe sammen med mange dyktige folk. Målet vårt er å skape vekstmuligheter med bakgrunn i det gode verdigrunnlaget og bedriftskulturen som har brakt Mestergruppen Arkitekter langt.

-Dette skal kombineres med et høyt fokus på sirkulær økonomi og bærekraftige løsninger, sier Lena Sagen, i en melding. 

Sagen er utdannet sivilingeniør fra NTNU, innen eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Hun har tidligere jobbet med bygg- og infrastrukturprosjekter i offentlig og privat sektor, og vært toppleder for regionale og nasjonale forretningsområder.

Hun har erfaring fra blant annet Norconsult, Maja Eiendom, Trondheim Eiendom og som direktør for miljø og bærekraft i HRP.

Direktør byggteknisk i Mestergruppen, Gaute Johan Øren, er glad for å få på plass Lena Sagen.

– Etter en prosess med mange gode søkere, så falt valget på Lena Sagen. Hun skilte seg ut med sin faglige kompetanse, innsikt og brede erfaring.

-Vi er veldig fornøyd med å få Lena med på laget. Hun er opptatt av sosial og økonomisk bærekraft som er et viktig fokusområde fremover. I tillegg har hun solid byggteknisk forståelse, analytiske evner og gode samarbeidsevner.

Lena Sagen tiltrer sin nye stilling 15. februar.

Om Mestergruppen Arkitekter
Mestergruppen er gjennom huskjedene Systemhus, Blink Hus, Nordbohus og Mesterhus Norges største aktør innenfor bygging av trehus, hvor Mestergruppen Arkitekter er landets største fagmiljø med over 90 arkitekter, ingeniører og arealplanleggere.

Siden 90-tallet har Mestergruppen Arkitekter jobbet med idéskisser, konstruksjon- og arbeidstegninger, plan- og reguleringsarbeid, salgsskisser for kataloghus, tegninger for originale hus, kalkyler, energiberegninger, tomteregulering, volumstudier, byggesøknader, store byggeprosjekter og mer. Mestergruppen Arkitekter har kontorer i Bodø, Trondheim, Klepp og Tønsberg.