Heidi Nakken leder ny Multiconsult-satsing i Møre og Romsdal
Heidi Nakken blir ny avdelingsleder for Multiconsult i Møre og Romsdal. Foto: Anne Marthe Vestre Berge
Sist oppdatert: 02-03-2023 Pressemelding 

Leder ny Multiconsult-satsing i Møre og Romsdal

Multiconsult ønsker å satse sterkere i Møre og Romsdal, og oppretter en ny avdeling som omfatter kontorene i Ålesund og Molde.

Til å lede avdelingen har selskapet ansatt Heidi Nakken, og hennes rolle blir å bidra til å ytterligere styrke Multiconsults posisjon i regionen.

-Jeg er veldig glad for å ha fått Heidi med på laget. Med hennes brede erfaring og personlige egenskaper er hun et godt tilskudd til vårt team, sier Merete Kvidal, regiondirektør for Multiconsult i Midt.

Det skjer mye spennende i Møre og Romsdal, og Multiconsult ønsker å bygge et enda sterkere fagmiljø i fylket. Selskapet har i dag 24 ingeniører lokalisert i Ålesund og Molde, og planlegger å rekruttere flere i tiden som kommer.

HAKI Stilas

Bred erfaring

Heidi Nakken kommer fra stillingen som leder for bærekraft og samfunnskontakt i ÅKP i Ålesund. Her har hun vært ansvarlig for prosjekt- og prosessledelse innenfor den grønne omstillingen, samt utvikling og kursing innen bærekraftrapportering i regionen.

I 2020 og 2021 var Heidi statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet med politisk ansvar for Plan- og bygningsloven og ledelse av Arbeidsgiverpolitisk avdeling.

Med to perioder i Fylkestinget og Samferdselsutvalget og 10 år som daglig leder for Høyre i Møre og Romsdal, har Heidi bred erfaring innen politikken også regionalt.

-Å bygge og utvikle denne regionen har vært min drivkraft gjennom mitt politiske arbeid. Nå skal jeg over i en annen rolle, med samme mål.

-Jeg gleder meg til å jobbe sammen med mange fantastisk dyktige fagfolk, og bokstavelig talt være med på denne utviklingen prosjekt for prosjekt.

-Jeg jobbet tett på hele bredden i bygg- og anleggsnæringen i min tid i departementet, og ser frem til å ha en jobb av den typen som har gul jakke og egen hjelm hengende på kontoret, sier Heidi Nakken.

Heidi Nakken starter i stillingen 1. mai.