Norconsult åpner kontor i Arendal
Norconsult åpner kontor i Arendal, nærmere bestemt i MacGregor-bygget (Kystveien 18). Foto: Norconsult 
Sist oppdatert: 08-08-2022

Norconsult åpner kontor i Arendal

Norconsult opplever økende etterspørsel på Sørlandet og under Arendalsuka åpner selskapet sitt nye kontor i byen.

– Siden 2008 har Norconsult hatt kontor i Kristiansand, men Arendal har lenge vært en ønsket lokasjon i regionen.

-Vi ønsker å møte den økende etterspørselen etter våre tjenester også lokalt i Arendal. For å lykkes med dette er det nødvendig med lokal tilstedeværelse, sier Camilla Espedalen, Leder av Norconsult i Kristiansand, i en melding. 

Onsdag 17. august, når en rekke politikere, samfunnstopper og representanter fra norsk næringsliv er samlet i Arendal i forbindelse med Arendalsuka, arrangerer Norconsult klokken 10:30 offisiell åpning av det nye kontoret i Kystveien 18 (MacGregor-bygget).

Egil Hogna, konsernsjef i Norconsult, vil være til stede på åpningen, og sammen med Espedalen vil han blant annet orientere om konsernet og deres kunder i regionen.

I tillegg vil Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi, og fylkesordfører i Agder Arne Thomassen holde innlegg i forbindelse med åpningen.

Isobygg - Best på blåseisolering

Mer enn et lokalkontor
Lokalt har Norconsult den seneste tiden blant annet jobbet med reguleringsplanen for en ny vei til Eydehavn og kjølevannstrasé i forbindelse med Morrows etablering av batterifabrikk i Arendal.

I tillegg har selskapet en rekke spennende oppdrag –for både private og offentlige oppdragsgivere på Sørlandet.

– Norconsult tilbyr et tverrfaglig og bredt tilbud, og har over tid bygget opp solid kompetanse innen en rekke fagfelt. Vi er nå svært godt rigget for å være med på å bygge Agder for fremtiden, sier Espedalen.

Espedalen peker på at selv om en medarbeider geografisk er tilhørende kontoret i Kristiansand, så er det like naturlig å være med å prosjektere jernbane i Trøndelag eller tunneler på Vestlandet.

– Selv et relativt lite lokalkontor får lov til å være en del av Norges største tverrfaglige rådgivningsmiljø.

-De faglige utviklingsmulighetene er noe av det våre medarbeidere er mest fornøyd med, sier Espedalen.