Motek åpner butikk i Larvik
I tillegg til butikksjef Blerinda Gashi, har Motek ansatt butikkselger Fredrik Birkeland. Begge er bosatt i Larvik og kjenner området godt. Foto: Motek
Sist oppdatert: 22-10-2021

Motek åpner butikk i Larvik

Motek åpner ny butikk i Larvik mandag 25. oktober. Dette gir deres kunder i området enda bedre tilgang til kvalitetsprodukter fra blant annet Hilti, Festool og Bostitch.

Offisiell åpning blir fredag 5. november fra kl. 07:00 med servering gjennom dagen, demonstrasjoner av verktøy og gode åpningstilbud.

- Det har lenge vært etterspørsel fra kundene våre om en butikk i dette området, så vi er veldig glade for at vi endelig kan åpne butikk i Larvik, sier regionleder Kristian Hansen i Motek, i en melding. 

Motek Larvik ligger ved Larvik Øst, med kort vei til E18. Det blir 380 kvadratmeter salgsflate, og godt med parkeringsmuligheter. 

Velkommen til en verden av gulvløsninger

Butikken fører et fullt sortiment og Motek står klare til å hjelpe kundene med å ta de riktige valgene når det gjelder verktøy og festemidler for forskjellige bruksområder.

Som i Motek sine andre butikker er det også her mulig å teste, og få demonstrert, verktøy.

I tillegg til butikksjef Blerinda Gashi, har Motek ansatt butikkselger Fredrik Birkeland. Begge er bosatt i Larvik og kjenner området godt.

I tillegg til butikkens ansatte, vil det være to salgsrepresentanter som skal ta hånd om kundene i området. De er allerede i gang med å besøke kunder, både på kontoret og ute på byggeplass.

Motek Larvik tilbyr levering på dagen fra butikk med Klikk & Lever og 20-milsonen rundt Oslo fra hovedlageret. Hvis kundene bestiller varer og velger Klikk & Hent i nettbutikken, kan det hentes i butikken etter 2 timer.