I tillegg til rekruttering av teknisk sjef og produktsjef, er det også besluttet nye satsinger innad i LK for å fortsette å styrke organisasjonen.
Bård Narve Svendsen og Peri Folke Bjune-Knutsen. Foto: LK Systems

LK fortsetter sin offensive satsning med nye tilskudd

I tillegg til rekruttering av teknisk sjef og produktsjef, er det også besluttet nye satsinger innad i LK for å fortsette å styrke organisasjonen.

Fra 1. februar blir Peri Folke Bjune-Knutsen ny prosjektselger på Østlandet. Peri har de siste seks årene jobbet som selger for VVS Prefab og har bred erfaring med salg og service gjennom de siste 20 år.

– Jeg gleder meg til å starte min reise i LK og fortsette vår satsing på prosjektkunder og prefab. LK har en virkelig god produktportefølje og har også ekspertkompetanse på prefabrikasjon, hvor LK Prefab er Nordens største innen prefabrikasjon.

-Vi vil fortsette å utvikle løsninger innen varme- og tappevannssystemer, hvor mange av våre løsninger er unike og tilpasset kunden, sier Peri Folke Bjune-Knutsen, ny prosjektselger i LK Systems i en melding. 

Ny rolle for Bård Narve Svendsen
Bård får fra februar ny stilling som selger for å øke servicen og tilgjengeligheten til små og mellomstore bedrifter i Buvete og øst Agder, og han skal i samarbeid med Peri ivareta egne prosjektkunder i regionen. Bård har også lang erfaring og kunnskap med sine mer enn 30 år i bransjen.

Snersrud & Pedersen AS - Bak et hvert bygg står en stolt rørlegger

– Jeg er veldig glad for å ha både Peri og Bård med på satsingen vår for å utvikle smartere og mer bærekraftige produkter og systemer som forenkler våre kunders hverdag, i dag og i fremtiden.

-Vi ser frem til å gjøre denne reisen sammen med våre kunder og fortsette å utvikle nye løsninger sammen, sier Anthoni R. Dias, salgssjef i LK Systems.

For en enklere og smartere hverdag
Enklere, smartere og mer bærekraftig – hos LK mener vi at det alltid finnes en bedre måte å gjøre ting på. I alt vårt arbeid foretrekker vi innovasjon over status quo, og enkelhet over kompleksitet.

Med denne overbevisningen utvikler LK smarte produkter og systemløsninger for varme, vann og sanitet.

LK Systems er ledende i Norden innen løsninger for varme- og tappevannsystemer. Våre systemer er enkle å installere, og i vårt prefabrikkeringsanlegg produserer vi også skreddersydde systemer som forenkler installasjonen ytterligere.

Fra idé til ferdig produkt – her får du de smarteste løsningene, både i dag og i fremtiden.