Demma Group Ltd går inn i Nordomatic Group, som fortsetter å vokse i Europa 8.6.2022 10:00:00 | Nordomatic AS STOCKHOLM, 8. juni – Den britiske systemintegratoren for bygningsautomasjon, Demma Group Limited, har i dag takket ja til å bli en del av Nordom
Oppkjøpsavtalen innebærer at Nordomatic Holding UK kjøper alle aksjene i Demma Group Limited, mens Gary og Dave reinvesterer deler av sitt oppgjør i Nordomatic Groups morselskap i Sverige sammen med de andre eierne av Nordomatic. Ill: Nordomatic
Sist oppdatert: 08-06-2022

Fortsetter veksten i Europa 

Demma Group Ltd går inn i Nordomatic Group, som fortsetter å vokse i Europa.

Den britiske systemintegratoren for bygningsautomasjon, Demma Group Limited, har i dag takket ja til å bli en del av Nordomatic Group, den ledende systemintegratoren for Smart Buildings i Skandinavia.

Demma har hovedkvarter i Birmingham, med operasjoner og kontorer i London, Manchester og Glasgow.

Demma ble grunnlagt av Gary Poulton i 1989, og i 1991 fikk han selskap av sin partner Dave Connell. De to gründerne har bygget opp en svært bærekraftig virksomhet med langvarige kunderelasjoner og lojale ansatte.

Også inntektsveksten og lønnsomheten har vært veldig sunn og robust. I dag betjener Demma hundrevis av fornøyde kunder og sysselsetter mer enn 135 Smart Buildings-eksperter.

Oppkjøpsavtalen innebærer at Nordomatic Holding UK kjøper alle aksjene i Demma Group Limited, mens Gary og Dave reinvesterer deler av sitt oppgjør i Nordomatic Groups morselskap i Sverige sammen med de andre eierne av Nordomatic.

Demma-merkevaren vil bestå, og det vil ikke være noen organisatoriske endringer i Demma-gruppen. Alle arbeidsavtaler, kundeavtaler og leverandøravtaler forblir uendret.

Den komplette leverandør av elektrotavler og strømskinner!

Fortsetter veksten i Storbritannia
-Jeg er henrykt over at Demma blir med i Nordomatic Group, selskapet passer virkelig perfekt for oss.

-Vi deler de samme verdiene og det var lett å bli enige om en felles strategisk vei for å bli en global foregangsbedrift innen Smart Buildings i årene som kommer.

-Gary og Dave har gjort en utmerket jobb med å bygge en vellykket og bærekraftig virksomhet, og Nordomatic vil gjøre vårt beste for å støtte den fortsatte veksten i det britiske markedet samtidig som de utvider tjenestetilbudet med skybasert administrert BMS og energitjenester.

-Jeg vil ønske alle Demma-ansatte og kunder velkommen til Nordomatic, og jeg ser virkelig frem til å bli litt bedre kjent med alle og se hvordan vi kan transformere det britiske markedet sammen, sier Olov Schagerlund, President & CEO for Nordomatic Group, i en melding. 

-Dave og jeg har blitt kontaktet av mange potensielle partnere gjennom årene, og vi ble virkelig imponert over forslaget vi mottok fra Olov og teamet hans.

-Nordomatic har gjort en fantastisk jobb med å transformere BMS-markedet i Skandinavia med innovative Smart Buildings-løsninger, og vi forsto umiddelbart at Demma ville passe godt inn i dette spesialiserte internasjonale konsernet og at våre ansatte og kunder ville dra nytte av dette partnerskapet.

-Vi vil fortsette å drive virksomheten i Storbritannia, og med Nordomatic som eier vil vi kunne investere og bli litt modigere i vekstplanene våre, sier Gary Poulton, grunnlegger og administrerende direktør Demma Group Limited

Nordomatic Group har også nylig kjøpt opp Y-Con i Nederland, Nortech i Norge og Spica Technologies i Storbritannia, alt i løpet av 2022 som en del av planen om å bli en Global Impact Leader i 2025.