Omega Holtans medarbeidere samlet i nye lokaler. Foto: Omega Holtan
Sist oppdatert: 24-05-2023 Pressemelding 

Omega Holtan satser på bærekraft i nytt miljøvennlig bygg

Det nye kontorbygget, som ligger på Sem er BREEAM-sertifisert og har en klar bærekraftprofil.

– Bærekraft er integrert i alt vi arbeider med, enten det er bygg, infrastruktur eller rådgivning for industrien. Derfor var det viktig for oss å ha kontorer som speiler en så stor del av vår virksomhet, sier daglig leder Ragnar Holtan i Omega Holtan.

Selskapet er en del av Rejlers-konsernet, som i Norge blant annet er ledende på arbeid med elektrifisering og energioptimalisering. Omega Holtan tilbyr som en del av dette et bredt spekter av tjenester innen energi, industri, bygg og infrastruktur.

– Vi har en langsiktig forpliktelse til å redusere vår egen og våre kunders miljøpåvirkning og å støtte bærekraftig utvikling. Vårt nye kontorbygg er derfor et ideelt valg i arbeidet med vår egen bærekraftstrategi, sier han.

Han ser at både utviklere og eiere av næringsbygg har fått økt interesse for å sikre en bærekraftig profil på nye bygg og redusere klimaavtrykket for eldre bygg.

– Mange eier- og driftsselskaper av eiendommer har press fra både myndigheter og egne eiere for å bli mer bærekraftige. Kravene er skjerpet. Vi jobber tett sammen med en rekke av dem for å finne gode, langsiktige løsninger, for å redusere den negative miljøpåvirkningen.

- For å være troverdige som rådgiver, var det naturlig for oss å velge et bærekraftig, BREEAM-sertifisert bygg da vi skulle finne nye lokaler, sier Holtan.

Vestviken er en entreprenør fra Drammen med fokus på totalentrepriser i samspill med profesjonelle byggherrer.

Det nye kontorbygget gir Rejlers mer plass til å vokse videre i regionen.

– Vi ansetter og vil fortsette å ansette nye kollegaer fremover. Behovet for våre rådgivningstjenester er økende, og med nye lokaler håper vi at vi skal tiltrekke oss enda flere kollegaer, sier han.

Det lagt stor vekt på at lokalene skal være en moderne og inspirerende arbeidsplass for de ansatte. Kontorlokalene er utstyrt med den nyeste teknologien, og er designet for å fremme samarbeid og kreativitet.

– Vi ser frem til å fortsette å levere våre tekniske rådgivningstjenester til våre kunder fra vårt nye, bærekraftige hjem, sier Ragnar Holtan.