ENTREPNOR blir del av VB kjeden
Det er flere fordeler med å bli del av noe større, sier daglig leder Erna Nerleir (til høyre) Foto: Entrepnor
Sist oppdatert: 25-06-2021

Entrepnor går inn i rørleggerkjeden VB

ENTREPNOR ble startet i 2014 og er en av de største aktørene innen rørfornying i nord. Bedriften holder til i Hemnes på Helgelandskysten og har også avdelinger i Tromsø og Bodø og et lager på Svalbard.

Det er flere fordeler med å bli del av noe større, sier daglig leder Erna Nerleir i en melding. 

- Nå kan vi gi kundene våre enda bedre tjenester til enda bedre priser. Vi øker kapasiteten på rørleggerarbeid og vil nå kunne levere alt fra mindre rørleggerarbeid som bytte av varmtvannsbereder eller blandebatteri til store VA-prosjekter, sier hun.

SmartDok. Alt i en app

Bedriften har lang erfaring med brønnboring, inspeksjon og spyling av rør og rørfornying, både i private hjem og borettslag, og i offentlige bygg.

De har spesialisert seg på såkalt “no dig”-rørfornying, altså fornying av vann- og avløpsrør uten graving.

I dag har ENTREPNOR 20 ansatte, og nå skal de ansette 10-15 nye rørleggere til avdelingene på Helgeland. De skal også lage showroom og butikk hvor kundene kan få inspirasjon og gode råd og veiledning til baderomsinnredning.

For VB - som allerede har 1750 rørleggere på nærmere 200 steder i landet - betyr dette at den geografiske dekningen blir enda bredere

- Nå dekker vi enda mer av Nord-Norge. ENTREPNOR er en spennende bedrift i vekst. Vi gleder oss over å ha dem med i VB-familien og ønsker dem hjertelig velkommen, sier Øystein Kjellsen, daglig leder i rørleggerkjeden VB.