- Når vi i Kruge skal lanserer vårt nye kabelføringsystem er Eliaden den perfekte arena, forteller COO og salgsdirektør, Kristoffer Ziegler. Foto: Norsk Byggebransje

Sist oppdatert: 30-05-2024

Enorm oppsving for Kruge

Med mål å gjøre montering av tekniske installasjoner enkelt, trygt og bærekraftig, streber Kruge for å utvikle montasjesystemer som er ideelle for tekniske installasjoner i bygg og industrielle anlegg. 

Med et bredt spekter av produkter leverer de komplette montasjesystemer for entreprenører i en rekke bransjer som VVS, VA, fjernvarme, kjøling, ventilasjon, prosessindustri og landbasert oppdrett.

I år er første året Kruge stiller ut på Eliaden og vi fikk slått av en prat med CCO og salgsdirektør, Kristoffer Ziegler.

Bli mester - Slik tar du mesterbrevet

-Dere deltar på Eliaden for første gang. Hvorfor akkurat i år?  

-Vi lanserer vårt nye kabelføringsystem nå og da er Eliaden den perfekte arena. 

-I alt lanserer vi tre nyheter, kabelbrett, nettrenner og kabelstiger, som alle tre er helt nye på markedet, forteller en stolt Ziegler. 

-Systemet er ulikt alt annet på markedet og ved montering bruker man klips, slik at man slipper skruer og mutter. Resultatet er raskere montering, som igjen gir store besparelser. 

-Vi er veldig stolte av de nye produktene og ser fram til å vise dem fram til både gamle og nye kunder vårt første år på Eliaden. 

-Byggebransjen opplever turbulente tider. Er det noen som har påvirket dere i Kruge? 

-Det er litt vanskelig å svare på. Kruge har opplevd en enorm vekst det siste året og vi har doblet omsetningen vår. 

-For oss er det veldig positive tider, men en utfordring har vært at det er veldig hektisk, smiler, Ziegler. 

Kruge deltar på Eliaden for første gang i 2024, men det stoppet dem ikke fra å bli nominert til beste stand på under 50 m2. Foto: Norsk Byggebransje. 

-Så deilig å høre en solskinnshistorie i en periode hvor andre medier legger fokuserer på bransjens utfordringer. Det er mange som sliter, men det er også mye positivitet i bransjen. 

-Ja, jeg har litt inntrykk at enten så sliter man, eller så går det veldig bra.

- Vi kan selvsagt dra visse kjensler på en del av skrekkhistoriene man leser i media, men for vår del har vi hatt en enorm oppsving. 

-Kruge har jo vært i rørbransjen i 40 år og med min bakgrunn fra VVS bransjen ble jeg ansatt som salgsingeniør for 18 måneder siden og skulle egentlig selge sekundær stål. 

-Vi kom oss inn på datasenter markedet og etter det bare tok det helt av og vi omtrent doblet omsetningen fra et år til neste. Slik endte jeg også opp med å ta ansvar for salg i Kruge, avslutter Ziegler. 

Vi takker for praten og gratulerer Kruge med deres nominasjon til beste stand på under 50 m2, på deres aller første forsøk.