Bovieran er et boligkonsept for voksne mennesker, hvor leiligheter er bygget rundt en stor, innendørs vinterhage med trær og planter hentet fra land rundt Middelhavet.
Bovieran og Veidekke går sammen om å bygge særegne boliger for voksne mennesker. Foto: Bovieran
Sist oppdatert: 09-05-2022

Bovieran og Veidekke bygger norske boliger i særklasse

Bovieran er et boligkonsept for voksne mennesker, hvor leiligheter er bygget rundt en stor, innendørs vinterhage med trær og planter hentet fra land rundt Middelhavet.

Dette er også opphavet til navnet; Bo-Vid-Rivieran. Konseptet har vært en formidabel suksess i Sverige og Danmark.

Nå står Norge for tur, og Bovieran har fått med seg Veidekke Bygg som fast samarbeidspartner. Først ute er et prosjekt i Skien som allerede ligger ute i salg, siden står resten av landet for tur.

-Dette er en avtale vi er svært fornøyde med sier Jessica Bergström, daglig leder i Bovieran, i en melding.

Vestviken er en entreprenør fra Drammen med fokus på totalentrepriser i samspill med profesjonelle byggherrer.

-Veidekke Bygg er en stabil og trygg aktør som har lang, solid historie og kjenner Norge godt. Med 32 prosjekter bak oss har vi lang erfaring med byggeprosessen, men reglene er annerledes og strengere i Norge.

-Derfor er det en stor trygghet å ha en så bunnsolid entreprenør med på laget. Veidekke har førsteklasses kompetanse og ekstremt dyktige prosjektledere.

Direktør for Forretningsområdet Veidekke Bygg, Hallgeir Schanche er også svært tilfreds med
avtalen.

-Bovieran har et fokusområde som strekker seg over hele landet, og det passer organisasjonen vår svært bra.

-Vi har lokalavdelinger i alle landets fylker, og kan skape en byggeprosess som både er sentral- og lokalstyrt. Å kunne se prosesser både fra utsiden og fra et lokalt perspektiv er viktig.

-Ved å benytte ressurser fra nærområdet, klarer vi også å være konkurransedyktige på pris. Avtalen mellom Bovieran og oss var på plass i løpet av måneder. Dette tyder på at vi er en god match.