BoKlok fortsetter å vokse – ansetter ny leder for prosjektgjennomføring
Bohlin tiltrådte stillingen 1. juni 2021, og blir en del av ledergruppen i BoKlok Norge. Foto: Boklok
Sist oppdatert: 10-06-2021

BoKlok ansetter ny leder

Per Bohlin blir ny leder for prosjektgjennomføring, hvor han får ansvaret for BoKlok Norges prosjektportefølje og gjennomføring av boligprosjektene.

Bohlin tiltrådte stillingen 1. juni 2021, og blir en del av ledergruppen i BoKlok Norge.

Bohlin har jobbet i Skanska Sverige de siste åtte årene, og kommer fra stillingen som Market Manager Skanska Sverige, Hus Stockholm. Han har hatt flere nøkkelroller i Skanska, og har en solid bakgrunn, og lang erfaring innen både strategisk og operativ prosjektgjennomføring.

- Vi styrker nå teamet med Per Bohlin, og rekrutteringen er en del av den nye satsingen i BoKlok Norge med mål om å gjøre det mulig for flere mennesker å eie bærekraftige, kvalitetsboliger til lave priser.

/Det er det som driver oss, sier Tove Borchgrevink, landssjef BoKlok Norge, i en melding. 

- Jeg ser virkelig frem til å være med på den spennende reisen i BoKlok Norge. Sammen skal vi skape mange nye bærekraftige og prisgunstige boliger, sier Per Bohlin.

BoKlok er et boligkonsept utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige boliger med god design, funksjon og kvalitet til en lav pris. BoKlok har så langt bygget nærmere 12.000 boliger for de mange, i Sverige, Norge og Finland. I 2019 ble BoKlok også lansert i Storbritannia.

Steni utvider garanti på fasadeplater til 60 år