Ingeborg Ukkelberg starter i stillingen som konseptutvikler i VestlandsHus 1.mars
Ingeborg Ukkelberg starter i stillingen som konseptutvikler i VestlandsHus 1.mars. Foto: VestlandsHus
Sist oppdatert: 28-02-2021

Ingeborg Ukkelberg blir konseptutvikler i VestlandsHus

1.mars starter Ingeborg Ukkelberg i jobben som konseptutvikler i VestlandsHus.

-Jeg oppfatter VestlandsHus som en boligkjede med et godt fundament, samtidig som selskapet har ambisjoner om videre utvikling. Begge deler appellerer til meg. Jeg ser frem til å starte i en helt ny og svært spennende stilling, sier Ukkelberg i en melding. 

Ingeborg kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i miljøselskapet ÅRIM i Ålesundregionen, hvor hun har hatt både strategisk og operativt ansvar. Hun har markedsføringsbakgrunn og har tidligere jobbet i reklamebyrå med kunder fra ulike bransjer

Nuno arkitektur - Jessheimbadet

Ukkelberg har blant annet jobbet med å kartlegge kundebehov og utvikle kundereiser. Hun har også jobbet mye med web.

-Vi gleder oss veldig til å få Ingeborg med på laget. Hun vil få en viktig rolle i å styrke kjedekonseptet til VestlandsHus, og blir en verdifull del av vårt team, sier Markedssjef i VestlandsHus, Maria Gauffin. 

-VestlandsHus er i stor utvikling, og ruster seg for å tilpasse seg morgendagens boligkjøper! Vi har nettopp lagt bak oss et rekordår i 2020, hvor vi blant annet også debuterte på 6.plass på listen over Norges største boligbyggere.

Med bakgrunn i dette har vi behov for å utvide organisasjonen, og i løpet av de neste månedene vil hele 6 nye ansatte styrke VestlandsHus og VestlandsHus Arkitekter.