Asplan Viak styrker PA-miljøet
-Asplan Viak oppfatter jeg som et litt annerledes konsulentselskap med en høy faglig standard, mange fornøyde medarbeidere som er organisert som en stiftelse, sier Davidson. 
Sist oppdatert: 13-12-2021

Asplan Viak styrker PA-miljøet

Måns Davidson begynner som senior PA-rådgiver i Tønsberg 1. februar.

Han kommer fra stillingen som fagrådgiver i Norske Arkitekters Landsforbund (NAL), med tidligere roller som prosjektleder og avdelingsleder gjennom 9 år WSP Norge, og som byggherre i Vestfold fylkeskommune.

Han er utdannet sivilarkitekt og bygningsingeniør. Måns er ansatt for å jobbe med tverrfaglige PA-oppdrag, spesielt opp mot planoppdrag i tillegg til kundekontakt, tilbudsarbeid og generell synlighet gjennom frokostmøter, seminarer med mer. 

-Jeg trives med å jobbe som konsulent da det gir varierte arbeidsoppgaver.

-Asplan Viak oppfatter jeg som et litt annerledes konsulentselskap med en høy faglig standard, mange fornøyde medarbeidere som er organisert som en stiftelse, sier Davidson, i en melding 

Byggautomasjon, dynamisk lysstyring, sd-anlegg, nødlyssystem, solavskjerming, sensorer, aktuatorer og måleinstrumenter I Oslo, akershus, og omegn!

I NAL har Davidson jobbet som prosjektleder for fag-prosjekter, arkitektkonkurranser, parallelle oppdrag og mulighetsstudier.

I WSP var Måns prosjektleder for mange offentlige prosjekter, særlig skoler, de aller fleste gjennomført som samspillsprosjekter med en pris- og designkonkurranse i forkant. Gjerne med reguleringsplanen innpasset i prosjektprosessen.

Han har holdt kurs i samspillsmodellen for EBA i 5 år og vært fagrådgiver ved utarbeidelse av entrepriseveilederen for DIFI og den nylig utgitte samspillsveilederen fra RIF og Arkitektbedriftene i Norge. I Vestfold fylkeskommune var Måns byggherre for Thor Heyerdahl VGS i Larvik og Færder VGS i Tønsberg.

-Måns vil bli et nyttig tilskudd til PA-miljøet vårt her i Tønsberg. Vi opplever en økende etterspørsel etter prosjektledelse i plansaker, programmering samt gjennomføring av anskaffelser.

-Vi har stor tro på at Måns vil bidra med mye kunnskap, og at han vil bli en etterspurt ressurs blant eksisterende og nye kunder, særlig på byggeherresiden, sier gruppeleder for Bygg og PA i Tønsberg Jørgen Roberg.