KLP Eiendomsdrift Trondheim er Årets grønne driftsteam
Vet du om et driftsteam som er skikkelig gode på miljøriktig drift av bygg? Er du kanskje selv del av et drivende godt team? Da bør du sende en nominasjon til den gjeve prisen Årets grønne driftsteam 2021. Avbildet: KLP Driftsteam som vant prisen i 2020. Foto: Inbovi AS
Sist oppdatert: 06-04-2021

Søker årets grønne driftsteam 2021

Hvert år deler Grønn Byggallianse ut pris til Årets grønne driftsteam, som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen til bygg. I 2021 deles prisen ut for niende gang. 

Vet du om et driftsteam som er skikkelig gode på miljøriktig drift av bygg? Er du kanskje selv del av et drivende godt team? Da bør du sende en nominasjon til den gjeve prisen Årets grønne driftsteam 2021.

—Bygg- og eiendomssektoren er full av dyktige driftere, som hver dag jobber for å drifte byggene best mulig for både miljø, brukere og lommeboka. Drifternes daglige innsats har stor betydning for alle disse målene og vi pleier derfor å kalle drifterne for vår sektors superhelter, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Høythengende
Fjorårets vinner KLP Eiendomsdrift Trondheim imponerte juryen med å strekke seg ekstra langt i driften av bygget og ved å påvirke nærmiljøet positivt.

—Det er en veldig flott utmerkelse å få, og vi vet at konkurransen var sterk. Det er viktig for oss å få vist frem at KLP Eiendomsdrift Trondheim har fokus på bærekraftig drift og vedlikehold, sa teknisk sjef Jorunn Iren Husby, da teamet mottok prisen på den digitale grønne driftskonferansen til Grønn Byggallianse.

Vinneren blir kåret på årets grønne driftskonferanse høsten 2021. Her kan du nominere et team