-Den gir de nominerte håndverkerne et løft og en følelse av stolthet for seg selv og faget sitt, og oppmerksomheten rundt dette kan igjen føre til flere oppdrag, sier markedsdirektør i Talkmore, Karianne Salicath. (Lite bilde) Foto: Talkmore
Sist oppdatert: 29-03-2022

Talkmore fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste

– Kåringen har ført til et fantastisk engasjement landet rundt.

-Den gir de nominerte håndverkerne et løft og en følelse av stolthet for seg selv og faget sitt, og oppmerksomheten rundt dette kan igjen føre til flere oppdrag, sier markedsdirektør i Talkmore, Karianne Salicath.

I april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette gang og Talkmore er naturligvis med som en av initiativtakerne til hele kåringen.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad- Nedberg er svært fornøyd med fortsatt å ha Talkmore i ryggen:

– Norges Hyggeligste Håndverker handler om å ha positivt fokus og gi noe tilbake til alle de hyggelige og dyktige håndverkerne vi har i dette landet, sier han i en melding. 

-Vi mener Talkmore, som tilbyr en av Norges ledende mobilabonnementsløsninger til bedriftskunder, passer perfekt inn som samarbeidspartner til Norges Hyggeligste Håndverker.

– Vi i Talkmore håper det norske folk også i årets kåring vil nominere sine favoritthåndverkere på hyggeligste.no fra påsketider, det fortjener de og det kommer hele bransjen til gode, sier Salicath.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring:
Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen setter søkelys på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrke rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2021 kom det inn over 2200 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener.

-Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen har svært mange benyttet seg av, avslutter Benjamin Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker:

  • Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene
  • Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen
  • Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen
  • Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene
  • Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer 25. april 2022 og prisutdelingen finner sted 24. september 2022