Vi har løsningen til håndverkeren som ikke vil gå i stå
Vi tilbyr et bredt spekter av grønne og bæredyktige løsninger som spesielt er rettet mot den profesjonelle delen av transportmarkedet. Vi har mange års erfaring med å levere invertere til det profesjonelle markedet og tilbakemeldingene fra kundene våre handler typisk om høy driftssikkerhet og lang levetid. Foto: Green Energy
Sist oppdatert: 07-11-2021 - Annonsørinnhold 

Vi har løsningen til håndverkeren som ikke vil gå i stå

🇳🇴 MIPV.pro tilbyr en dansk utviklet inverter som sikrer deg stabil strøm til verktøy og maskiner. Vi leverer invertere fra 1000W til 4000W i både 12V og 24V-versjoner.

Inverterene har alltid dobbelt effekt i peak i forhold til den kontinuerlige effekten. Eksempelvis får du med en 2000W ren sinus inverter med en peakeffekt på 4000W.

Inverter
At inverterene er ren sinus har stor betydning for holdbarheten av de maskinene, datamaskiner eller lignende, som kobles til inverteren.

Vi har sikret den rene sinuskurven, siden dette er ekte trafo invertere med kobberspole og jernkjerne. Dette er produkter som er bygget for intensiv og tøff bruk i mange år.

Alle inverterene har avansert softstart, noe som muliggjør bruken av strømkrevende maskiner, som eks. en vinkelsliper. Inverterene er sikret mot overbelastning, kortslutning og overgang.

Våre invertere leveres som standard med fjernstyring som f. eks kan plasseres inne i førerhuset og dermed sikre lett tilgjengelig betjening.

Det anbefales å slukke inverteren når den ikke brukes – for å minimere tomgangsforbruket. Alle våre invertere gir imidlertid en advarsel hvis batteriet er i ferd med å bli flatt. Dermed unngår du ikke å få start.

Våre invertere er, som alle de andre produktene våre, plug and play. Produktkasser er forsynt med en QR-kode som linker direkte opp til en utførlig installasjonsvideo på YouTube kanalen vår.

Løsningen til håndverkeren
Produktene våre er E-merket, noen som betyr at garantien beholdes i kjøretøyet. Det er 2 års garanti på alle våre invertere.

MIPV.pro er et globalt firma som har sentrallageret sitt i Vejle, Danmark. Vi er støttet av Den Norske Innovasjonsfonden og ‘Den Danske Vækstfond’.

Vi tilbyr et bredt spekter av grønne og bæredyktige løsninger som spesielt er rettet mot den profesjonelle delen av transportmarkedet. Vi har mange års erfaring med å levere invertere til det profesjonelle markedet og tilbakemeldingene fra kundene våre handler typisk om høy driftssikkerhet og lang levetid.