-Vår populære Plug & Play installasjoner gir deg som håndverker mulighet til å skreddersy akkurat det du trenger. Tømrer, elektriker, rørlegger, blikkenslager - hva trenger du? Foto: Green Energy
Sist oppdatert: 03-07-2021 - Annonsørinnehold 

Aldri tom for strøm med markedets mest effektive solceller 

Green Energy Scandinavia har spesialisert seg på solcelleenergi og tilbyr et bredt spekter av produkter, hvor solen skaper økonomisk, bærekraftig gevinst for alle.

Med avansert teknologi og høy miljøprofil, utvikler og produserer vi våre produkter i Skandinavia. CIGS-teknologien Gren Energy benytter er helt spesiell og tilpasset et langt liv på alle typer kjøretøy.

Solcellene tar opp alle lysets farger og liggende på taket av et kjøretøy vil panelet produsere ca. 40 % mer enn annen solcelleteknologi med tilsvarende plassering.

I tillegg er ikke solcellene fra Green Rnergy skyggefølsomme. Man mister med andre ord ikke noe energi hvis f.eks. solcellene delvis dekkes av stiger eller lignende som festes på taket.

Teknologien ble opprinnelig utviklet for det amerikanske forsvaret og NESA, og er konstruert for å takle de mest ekstreme værforhold og ytre påvirkninger.

Eventyrlig vekst og store ambisjoner
-Green Energy har opplevd stor vekst siden oppstarten og leverer hovedsakelig til det Europeiske markedet, gjennom våre samarbeidspartner
Europart Nordic og Solar Group, sier CEO Karl Andreassen.

-Når vi snakker om solceller jobber vi utelukkende med MIPV (Mobile Integrated Photovoltaic). Det er en helt annen verden enn stasjonære solcelleanlegg, fortsetter han.

-Majoriteten av kundene våre jobber innen bygg- og anlegg, transport og yrkestrafikk. Samtidig forbereder vi leveranse til 7 elektriske ferger som skal seile i norske fjorder. Vi har levert anlegg til busser i Santiago i Chile og 100 prosent grønn strøm til robotgressklippere. Bruksområdene er ubegrenset.

Aldri tom for strøm!
-Vår populære Plug & Play installasjoner gir deg som håndverker skreddersydde løsinger som sikrer at du aldri går tom for strøm. Tømrer, elektriker, rørlegger, eller blikkenslager. Green Energy har løsningen for deg! 

-Med våre produkter har du en “elektrisk bensintank” tilgjengelig når det trengs.

-Hvem som helst kan montere utstyret på sin egen bil. Hvert element er merket med en egen QR kode som leder til en video som forklarer hvordan monteringen skal gjennomføres. 

-Innstalasjon er faktisk så enkelt at vår tekniske backup aldri har opplevd at kunder har bedt om hjelp.

Euro 6/VI krav
-Nye europeiske krav til typegodkjenning (Euro 6) vil få konsekvenser for håndverkere som jobber i bykjernen. Det betyr blant annet at generatoren ikke vil lades under 2500 omdreininger. Altså vil ikke batteriet i bilen laddes når du kjører i sentrumskjernen.

-Som håndverker trenger man 220 volt batterikapasitet og de nye reglene vil uten tvil skape utfordringer for mange. Det løser Green Energy med våre Plug & Play installasjoner. 

-Så snart restriksjonene letter vil vi kjøre Skandinavia rundt med våre demobiler. Vil du ha besøk eller informasjon når vi kommer til ditt distrikt er det bare å Ta kontakt - Finn oss på Facebook