Fremtidens solcelleløsning – kompatibel med alle bilmodeller
Solcellesettene er e-merket, noe som betyr at garantien på bilene ikke berøres av monteringen. Vårt solcellsett passer til alle biler. I tillegg eliminerer solcellene Euro6-problematikk, der bilen ikke lades under 2500 omdreininger. Foto: Green Energy 
Sist oppdatert: 07-11-2021 - Annonsørinnhold 

Fremtidens solcelleløsning – kompatibel med alle bilmodeller

Selskapet INNEK har valgt fremtidens solcelleløsning og har derfor alltid 220V og ladede batterier i varebilen. 

INNEK installerer alle typer varmepumper, og det er nødvendig med god plass i bilen for å få med alt. INNEK monterer primært varmepumper fra selskapet Heatsave A/S. Derfor har bedriftens eier, Kenni Larsen, skiftet ut sin VW Transporter med en MAN TGE, som er innrettet for formålet.

Nok strøm
Siden INNEK primært bruker Makita batteriverktøy, som vakuumpumper, skrutrekkere osv., er den nye bilen utstyrt med et 190 Wp solcellsett og sinusomformer fra MIPV.PRO.

Solcellene er utviklet i Skandinavia og laget av 100 % resirkulert materiale.

Kenni Larsen sier at det er deilig å slippe å måtte tenke på om det er nok strøm til verktøyet, ettersom solen gjør jobben. I tillegg passer det grønne imaget godt når man installerer klima- og energieffektive varmesystemer hos kundene, og derfor kommer det også til å stå “Bilen har solceller, godt for miljøet” bak på bilen når den skal bemannes i løpet av uken som kommer.

Enkel finansiering
Bilen er leaset fra NF Fleet / ALD, og solcellesystemet er inkludert i leasingavtalen, så alt var montert før bilen ble tatt i bruk.

Solcellesettene er e-merket, noe som betyr at garantien på bilene ikke berøres av monteringen. Vårt solcellsett passer til alle biler. I tillegg eliminerer solcellene Euro6-problematikk, der bilen ikke lades under 2500 omdreininger.

INNEK utvider med enda en ansatt, så de har bestilt ytterligere en MAN TGE-bil med solceller. I tillegg til solcelleløsninger i leasingavtalen din er det også mulig å installere disse selv.