Automower solarhouse kan levere fremtidens grønne strøm. Firmaet har levert de første Automower solarhouse til Vejle kommune, og de leverer 100 pr
Det er viktig for oss at produktene våre utvikles for å gi markedets beste ytelse i alt slags vær. Garasjene har ekstrem høy kapasitet og kan levere strøm selv etter flere dager uten sol. Teknologien som er brukt til solcellene ble opprinnelig utviklet til amerikanske tanks og NASA. Foto: Green Energy Scandinavia
Sist oppdatert: 12-05-2021 - Annonsørinnhold 

Den første kommunen har sett lyset

Green Energy/MIPV.pro er stolt av å kunne presentere enda et produkt i den etter hvert lange rekken av solcelleprodukter som kan levere fremtidens grønne strøm.

Firmaet har nå levert de første Automower solarhouse til Vejle kommune og de leverer 100 prosent grønn strøm til kommunens robotgressklippere.

Automower solarhouse er designet i Skandinavia, i en tidløs og dynamisk nordisk design som passer perfekt inn i omgivelsene. Produktet er designbeskyttet.

Det er viktig for Green Energy Scandinavia A/S at det er sammenheng mellom ord og handling. Vi ønsker å sørge for grønn strøm, men samtidig er vi sterkt opptatt av at miljøet belastes minst mulig.

Med henvisning til Green Energy’s miljøbevisste profil er Automower Solarhouse produsert av 100 prosent organisk gjenbruksmateriale, og selve solcellene er også utelukkende fremstilt av gjenbruksmateriale, som brukte flatskjermer.

Automower solarhouse kan levere fremtidens grønne strøm. Firmaet har levert de første Automower solarhouse til Vejle kommune, og de leverer 100 pr
Automower Solarhouse er spesielt tilpasset Husqvarna robotgressklippere. Foto: Green Energy Scandinavia

Solcelleprodukt fra Green Energy
Våre Automower solarhouse er flyttbare, og det gjør dem meget godt egnet til bruk til brukere med virksomhet på ulike steder. Garasjene er 100 prosent uavhengige av strømnettet, ingen tilkobling kreves.

Alle produkter og komponenter fra Green Energy er E-sertifisert, og de integrerte litiumbatteriene har internasjonal transportgodkjenning og er sikret mot brann ved f.eks. inntrengning. 

Den desentraliserte oppsettingen uten dyre nedgravninger av strømkabler frem til, ofte fjerntliggende, forsyningskilder, gjør produktet meget godt egnet til bruk i f.eks. fredede områder. Det bidrar også til å sikre en grønnere og bærekraftig fremtid uten fordyrende oppgraving til forsyningsnett.

Det er viktig for oss at produktene våre utvikles for å gi markedets beste ytelse i alt slags vær. Garasjene har ekstrem høy kapasitet og kan levere strøm selv etter flere dager uten sol. Teknologien som er brukt til solcellene ble opprinnelig utviklet til amerikanske tanks og NASA.

Våre nye Automower Solarhouse er oppført i Byparken i Vejle og ved det nasjonale minnesmerket for den danske kongen Harald Blåtann i Kongernes Jelling.  

Både garasjene og selve solcellepanelene er designet og fremstilt i meget holdbare materialer, som f.eks. tåler at lekende barn krabber rundt på dem. Husene er også sikret mot vånd (jordrotter) og muldvarper nedenfra.