– Hallingplast fremstår som en meget solid og stor bedrift med friske ambisjoner. Det er en utvikling jeg gleder meg til å være med på. Jeg har blitt tatt godt imot av alle jeg har møtt på det første besøket på fabrikken, sier Kristian Damstuen. Foto: Hallingplast
Sist oppdatert: 15-05-2024 Pressemelding 

Ny driftsdirektør i Hallingplast

Hallingplast AS vokser og ruster seg for høy aktivitet i årene som kommer. Kristian Damstuen (47) er ansatt i en ny stilling som driftsdirektør i selskapet.

Rørprodusenten Hallingplast AS har vokst betydelig de siste årene. Selskapet investerer og forbereder seg på større aktivitet også i årene fremover.

Nå har Hallingplast AS ansatt Kristian Damstuen (47) i en nyopprettet stilling som driftsdirektør, som får en viktig rolle i utviklingen fremover. 

- Vi er glade for å få med oss Kristian på laget.

- Rollen som driftsdirektør får en viktig posisjon for å videreutvikle driftsorganisasjonen på fabrikken i Kleivi, sammen med alle de dyktige menneskene som jobber der, sier daglig leder Sverre Tragethon i Hallingplast AS.

Stor og solid

- Hallingplast fremstår som en meget solid og stor bedrift med friske ambisjoner.

- Det er en utvikling jeg gleder meg til å være med på. Jeg har blitt tatt godt imot av alle jeg har møtt på det første besøket på fabrikken, sier Kristian Damstuen.

Bli mester - Slik tar du mesterbrevet

Han kommer fra stillingen som daglig leder i Daimex AS, et firma som leverer produkter og tjenester for skinnegående transport. Før dette var han leder i et IT-selskap i samme sektor.

Han har dessuten jobbet som kommunedirektør i Nord-Aurdal kommune i Valdres og kommunalsjef i Gol kommune.

- Takhøyde er noe av det viktigste jeg kan ta med inn en slik rolle. Vi må gi rom for alle ideer og innspill. Det gir grobunn for de beste ideene og den beste utviklingen.

Kristian Damstuen er utdannet sivilingeniør i mikroelektronikk og er nå i ferd med å avslutte en master i organisasjon og ledelse, begge deler fra NTNU.

Han er bosatt i Rogne i Valdres, og skal ukependle til Hallingplasts hovedkontor og fabrikk i Kleivi i Ål. Han begynner for fullt i jobben 21. mai.