Daniel Eik fra Eiwa AS ble Årets Nytenker 2024. Foto: Stian Norum Herlofsen.
Sist oppdatert: 11-06-2024 Pressemelding VVS-Nytt

Kåret til Årets Nytenker 2024

Daniel Eik har utmerket seg med sin kreative tilnærming og evne til å tenke utenfor boksen.

Gjennom målrettet arbeid har han klart å løfte frem rørleggerfaget på en måte som inspirerer både kollegaer og fremtidige generasjoner. Han tildeles derfor prisen Årets Nytenker 2024.

Faluplast - Markedets beste sluk

Det var under Generalforsamlingsmiddagen 5. juni, at Eli H. Eide, fagsjef i RørNorge, var på scenen for å dele ut prisen.

Hun fortalte om personens utmerkelser, før hun utnevnte Daniel Eik, daglig leder i Eiwa AS som vinner av Årets Nytenker 2024. 

- Denne utmerkelsen hedrer personer som tør å tenke nytt, ser muligheter og brenner for faget og bransjen på innovative måter, sa Eli H. Eide under introduksjonen.

Daniel Eik har utmerket seg med sin kreative tilnærming og evne til å tenke utenfor boksen. Han driver ikke bare et suksessfullt rørleggerfirma i Norge, men har også nå en plan om å flytte utenlands, og drive firmaet derfra.

En av hans viktigste fokusområder er synlighet. Gjennom målrettet arbeid har han klart å løfte frem rørleggerfaget på en måte som inspirerer både kollegaer og fremtidige generasjoner. 

Prisen Årets Nytenker 2024 er en hyllest til Daniel Eiks innovative tilnærminger og en motivasjon for andre i bransjen til å tenke nye tanker og utforske nye muligheter.

Dette markerer et viktig skritt i å fremme nytenkning og kreativitet i rørleggerbransjen.

Tre priser ble utdelt

I tillegg til Daniel som ble kåret til Årets Nytenker 2024, ble Midbøe kåret til Årets Rørfyrtårn 2024, og Olaf b. Terjesen ble kåret til Årets Lærebedrift 2024. 

Prisvinnerne: daglig leder Rolf Arne Lorentzen og bærekraftsansvarlig Runar Ullenes, Midbøe AS, Birgitte Davidsen, faglig leder i Olaf B. Terjesen, og Daniel Eik, daglig leder i Eiwa AS. Foto: Stian Norum Herlofsen

Norsk Byggebransje er opptatt av å ta samfunnsansvar. En viktig del av det, er å bidra til at relevant, interessant og viktig informasjon gjøres tilgjengelig for våre lesere. Denne artikkelen er publisert i samspill med Rørentreprenørene Norge.