Carl Brynjulfsen er ny programdirektør i Senter for eiendomsfag. Foto: Eiendomsfag.
Sist oppdatert: 08-01-2024 Pressemelding

Tungvekter trer inn i en ny rolle

Carl Brynjulfsen er ny programdirektør i Senter for eiendomsfag.

Vi har gleden av å annonsere at Carl Brynjulfsen pr 2. januar 2024 har tiltrådt i en nyopprettet stilling som programdirektør og leder for forretningsområdet nettverk i Senter for eiendomsfag.

Han overtar med dette en rekke sentrale arbeidsoppgaver fra daglig leder Øystein Ringen- Vatnedalen, med uttalt mål om å videreutvikle senterets faglige nettverksgrupper i Oslo og på Østlandet samt i Stavanger, Bergen og Trondheim.

Ledige stillinger innen bygg og anlegg

Brynjulfsen trer fra samme tidspunkt inn i senterets ledergruppe, hvor han i tillegg vil bli en sentral ressurs for forretningsområdet undervisning – som ledes av programdirektør Even Leira.

- Dette er en av eiendomsbransjens tungvektere, som nå trer inn i en ny rolle – hvor han vil dra veksler på sin egen omfattende leder- og eiendomserfaring for å hente frem det beste læringsutbyttet og bidra aktivt til erfaringsdeling om beste praksis på vegne av våre mer enn 800 nettverksmedlemmer, sier Øystein Ringen-Vatnedalen.

Brynjulfsen har omfattende erfaring fra ulike lederstillinger i Selvaag, Olav Thon Gruppen, Ferd Eiendom og Vestaksen Eiendom.

- Det er et fint trekk ved eiendomsbransjen at det på alle nivåer er så stor interesse for å dele erfaringer, sier Carl Brynjulfsen om sin nye rolle.

Ansettelsen av Brynjulfsen kommer kort tid etter høstens nyhet om at Senter for eiendomsfag har utvidet organisasjonen med et komplett salgsteam, bestående av senior kompetansepartnere fra kunnskapsbedrifter som Dun & Bradstreet, Schibsted, NKI og Confex, under ledelse av salgs- og markedsdirektør Liv Anne Holst.

EL-PROFFEN - Partner til Norsk Byggebransje

- Med Carl på laget styrkes vårt nasjonale kompetansesenter i ambisjonen om å heve våre kunders eiendoms- og bestillerkompetanse, løfte eiendomskarrierer og bidra til stolthet i eiendomsyrker.

- Dette er vårt bidrag til profesjonaliseringen av eiendomssektoren, sier Even Leira.

Om forretningsområdet nettverk

Senterets eiendomsnettverk samler de viktigste beslutningstakerne innen eiendom – for verdifull kunnskapsformidling og deling av erfaring. Til sammen utgjør disse 40 nettverksgruppene de beste faglige møteplassene for eiendomsyrker. Her finner ledere og spesialister de beste faglige møteplassene for eiendom, på tvers av sektorer.

Om senteret:

Senter for eiendomsfag, etablert i 1997, er det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge. Senteret tilbyr kompetansegivende etterutdanning og formidling av beste praksis innen eiendomsfagene.

Som faglig økosystem har senteret et nasjonalt nedslagsfelt, med en pedagogisk tilnærming til bransjenær kompetanseheving for praktikere – i en reklamefri sone. Virksomheten er en del av Eiendomsfag Gruppen.