Steddy er en ny håndverkskjede som ble etablert i 2022. Foto: Thomas Ekström
Sist oppdatert: 21-12-2022 - Pressemelding 

Steddy er blitt Miljøfyrtårn

Håndverkskjeden Steddy er blitt miljøfyrtårnsertifisert. Prosjektingeniør Daniel Haugseth forteller at bærekraft er en høy prioritering for tjenestekonseptet.

- Steddy skal gjennom kvalitetshåndverk gjøre oppussing enkelt, trygt og bærekraftig for både håndverkere og kunder. Så bærekraft har vært noe vi har fokusert på helt fra starten.

-Naturlig nok er vi derfor veldig glad for at vi nå er blitt miljøfyrtårnsertifisert, sier han.

Steddy ble etablert i 2022 som et helt nytt kjedekonsept mot oppussingsmarkedet i Norge.

- Det første vi har jobbet med er å sikre at kunder får rådgivning av våre fageksperter og samarbeidspartnere for energieffektivisering av boligene deres.

TKC Prosjekt

-Ellers fokuserer vi på kontinuerlig læring, vurdering og forbedring av alle prosesser og tiltak som skal utføres av oss og våre kjedepartnere, forteller Daniel og fortsetter:

- Videre oppfordrer vi våre kjedepartnere til å bli miljøfyrtårnsertifisert slik at de har de riktige verktøyene for å utføre tiltak og måle effekt av deres bærekraftsarbeid.

-Våre fageksperter gir også bærekraftige råd til kunder slik at de kan ta energi- og klimavennlige løsninger valg ved oppussing.

Innen bærekraft har Steddy tre fokusområder: rådgivning, byggeplass og arbeidsliv.

Bærekraftig rådgivning

Steddy skal bistå med rådgivning om energi- og livssyklus for boliger og vise effekten av tiltak. Steddy arbeider med et konsept for å standardisere løsning, produkt og pris.

Dette er for å utvikle gode byggevareløsninger og fremheve årskostnad mot vedlikeholdsintervall samt levetid.

Bærekraftig byggeplass

Steddy skal utarbeide standardiserte arbeidsmetoder for å sikre smartere og mer effektivt arbeid, dokumentasjon og leveranse.

Steddy etablerer prosesser og verktøy for avfallshåndtering som sikrer sortering- og gjenvinningskrav. Steddy skal bistå med å redusere utslipp på byggeplassene.

Bærekraftig arbeidsliv

Steddy skal sikre gode arbeidsforhold for kjedepartnere, underentreprenører og samarbeidspartnere. Steddy jobber kontinuerlig med kompetanseheving.

Steddy skal heve status til yrkesfaglig utdannelse og arbeidsliv for å øke mangfold og likestilling i bransjen.

Om Steddy

Steddy er en ny håndverkskjede som ble etablert i 2022. Steddy har utviklet en digital plattform som gjør det enkelt for kunde og håndverkere å holde dialogen før, under og etter prosjektet. Steddy gir kunder håndverksopplevelser av høy kvalitet og ønsker å tilby markedets beste kundereise. Steddy er eid av Mestergruppen - en av Norges største bolig- og byggevarekonsern.