Previous
Next
I tillegg til fasadeoppussing tilbyr Buma også en rekke andre tjenester som kan bidra til å forbedre utseendet og tilstanden til bygningen din. Dette inkluderer maling av tak, gulv og innvendige vegger, reparasjon og vedlikehold av murverk og betong, samt installasjon av takvinduer og takterrasse. Foto: Buma
Sist oppdatert: 09-03-2023 Annonsørinnhold

Renovering av fasader

Buma er et firma som har spesialisert seg på oppussing av fasader, maling og murarbeid.

Før arbeidet påbegynnes, gjennomfører selskapets spesialister en grundig teknisk vurdering av fasadens tilstand. Dette inkluderer å identifisere eventuelle løse eller manglende pussesjikt, samt andre problemstillinger i veggen.

På denne måten kan Buma sikre at arbeidet som utføres er i henhold til byggeskikk og produsentens anbefalinger, og at det gir et langvarig resultat.

Buma har bred erfaring og kompetanse innen maling og oppussing av fasader, og har gjennomført mange vellykkede prosjekter for borettslag og sameier i hele Viken.

Ved å tilby profesjonelle tjenester til konkurransedyktige priser, sørger Buma for at kundene får høy kvalitet og pålitelighet.

Arbeidsplan og hensyn til beboere

Buma utarbeider alltid en arbeidsplan før oppussingsprosjektet starter, for å sikre at arbeidet utføres innenfor tidsrammen og at forvalteren kan informere beboerne om hva som skjer.

Selskapets erfarne fagfolk, som malere, gipsere og murere, sørger for at arbeidet går problemfritt og fagmessig for seg.

Buma tar også hensyn til at støy kan være en utfordring for beboere som jobber hjemmefra, og sørger derfor for å utføre arbeidet så stille som mulig.

Foto: Buma

Alt-i-ett-løsning for fasadeoppussing

Bumas helhetlige tilnærming til fasadeoppussing sikrer et langvarig resultat. Selskapet tilbyr ikke bare maling og oppussing av fasaden, men også rensing, mur- og pussarbeid, maling av vinduer, dører, blekk og beslag, samt utskifting av takrenner om nødvendig.

Dette gir fasaden et nytt utseende og sikrer at den holder seg fin lenge.

Verdifull investering

Selv om maling og rehabilitering av fasader kan være en kostbar investering, kan det være en svært verdifull  investering på sikt.

En godt utført fasadeoppussing kan ikke bare gi en eiendom et helt nytt utseende, men det kan også øke verdien av eiendommen og tiltrekke seg potensielle kjøpere eller leietakere.

Bra for miljøet - reduserte energikostnader

Fasadeoppussing kan også øke energieffektiviteten til en bygning ved å forbedre isolasjonen og forhindre
varmetap. Dette kan redusere energikostnadene og gi en mer miljøvennlig løsning på lang sikt.

Bumas team av fagfolk tar også hensyn til miljøet i arbeidet sitt. De bruker miljøvennlige materialer og metoder, og sikrer at avfall blir kildesortert og resirkulert på en bærekraftig måte.

På denne måten kan du være trygg på at arbeidet som utføres er så miljøvennlig som mulig.

Foto: Buma

Buma tar hensyn

Oppussing av fasader kan være en stressende opplevelse for beboerne i en bygning. Buma tar hensyn til dette og jobber så stille som mulig for å minimere ulemper og forstyrrelser for beboerne.

De sørger også for å informere beboerne om fremdriften i prosjektet og hva de kan forvente, slik at alle er godt informert og forberedt.

Ordner det meste

I tillegg til fasadeoppussing tilbyr Buma også en rekke andre tjenester som kan bidra til å forbedre utseendet og tilstanden til bygningen din. Dette inkluderer maling av tak, gulv og innvendige vegger, reparasjon og vedlikehold av murverk og betong, samt installasjon av takvinduer og takterrasse. 

Alt i alt kan Buma hjelpe deg med å oppgradere fasaden og øke verdien og utseendet på bygningen din på en kostnadseffektiv og profesjonell måte.

Og hvem vet, med en ny og forbedret fasade kan du kanskje tiltrekke deg nye leietakere eller kjøpere, eller rett og slett imponere naboene dine med en flott og moderne bygning.