Styrker sikkerhetskulturen med HMS-uke i NCC I dag starter NCC opp sin årlige HMS-uke. Det er en uke hvor de ansatte inspirerer hverandre og sammen videreutvikler og styrker sikkerhetskulturen i selskapet. HMS-uka arrangeres i hele NCC-konsernet
-NCC i Norge har en godt innarbeidet sikkerhetskultur og har i en lang rekke år gjennomført HMS-uka som en inspirerende og lærerik uke med fokus på de ansattes sikkerhet, trivsel og motivasjon, sier Per Jonsson, divisjonsleder for NCC Infrastructure og landansvarlig for NCC i Norge. Foto: NCC
Sist oppdatert: 03-05-2021

Styrker sikkerhetskulturen med HMS uke

I dag starter NCC opp sin årlige HMS-uke. Det er en uke hvor de ansatte inspirerer hverandre og sammen videreutvikler og styrker sikkerhetskulturen i selskapet.  

HMS-uka arrangeres i hele NCC-konsernet og over 14 000 ansatte deltar på en rekke forskjellige HMS-arrangementer i Norge, Sverige, Finland og Danmark.  

Det er sjette året på rad at NCC gjennomfører HMS-uka i hele konsernet. I Norge er det 11. gangen NCC gjennomfører HMS-uka og uka er bli et viktig tiltak for å styrke sikkerhetskulturen i virksomheten og dermed gjøre NCC til et enda tryggere og bedre arbeidssted. 
 
-NCC i Norge har en godt innarbeidet sikkerhetskultur og har i en lang rekke år gjennomført HMS-uka som en inspirerende og lærerik uke med fokus på de ansattes sikkerhet, trivsel og motivasjon, sier Per Jonsson, divisjonsleder for NCC Infrastructure og landansvarlig for NCC i Norge, i en melding. 

Krøderen Elektro|Krøderen leverer alt innen elektro til din bolig, hytte eller prosjekt.

Gjennomfør HMS-uken på en trygg måte  
HMS-uka skal gjennomføres på en trygg måte og i henhold til de smittevernreglene som gjelder i kommunene og tilpasses derfor lokale forhold.  Aktiviteter flyttes i hovedsak utendørs eller gjennomføres ved hjelp av digitale verktøy. 

HMS-seminarer 
I år arrangeres fire digitale seminarer med temaene; Vibrasjoner og risiko for helseplager, Mobbing og trakassering, Arbeidsmiljø og hjemmekontor, samt Støv og støy. I tillegg en lang rekke lokale arrangementer som fokuserer på områder som er viktige i de forskjellige prosjektene. 

-Vi mener å ha funnet en god balanse på aktuelle temaer som angår både oss alle i selskapet. I tillegg har vi alle de lokale arrangementene rundt omkring, som til sammen skaper en inspirerende og motiverende HMS-uke, sier Per Jonsson. 

Om NCC
NCC er et av de ledende bygg- og anleggsselskapene i Norden. Med utgangspunkt i vår ekspertise i å håndtere og lede kompleksiteten i byggeprosesser skaper NCC den positive påvirkningen byggeprosjekter har for kunder og samfunnet. Vår virksomhet inkluderer utvikling av forretningsbygg, gjennomføring av bygg- og infrastrukturprosjekter, asfalt og produksjon av pukk og grus. I 2019 omsatte NCC for ca NOK 55 mrd og hadde 14.500 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.