På stand C 01-34 finner du MiTek, et amerikansk selskap med svenske representanter til stede på Bygg Reis Deg. Her presenteres Posi-Joist, et system for golvbjelker med fantastiske fordeler. Foto: MiTek
Sist oppdatert: 18-10-2023 Annonsørinnhold 

På stand C 01-34 finner du MiTek

Oppdag Posi-Joist - gulvbjelker med fokus på kostnadseffektivitet og fleksibilitet i trebygg.

Under Bygg Reis Deg 2023 finner MiTek på stad C 01-34. MiTek er et amerikansk selskap med svenske representanter som presenterer Posi-Joist, et system for gulvbjelker med fantastiske fordeler.

I tillegg kan du se den hydrauliske pressen Strut-Runner med en enorm presskraft som er nødvendig for å produsere bjelkelagene.

Posi-Joist-systemets muligheter med lav vekt og god spennvidde i kombinasjon med den åpne konstruksjonen gir utrolige økonomiske fordeler.

Systemer med rørinstallasjoner og montering blir mye enklere, og arbeidstiden på byggeplassen reduseres betydelig. Noe som igjen gir bedre kostnadseffektivitet for byggeprosjektet i sin helhet.

På standen kan du se eksempler på Posi-Joist golvbjelker i ulike dimensjoner samt vellykkede prosjekter hvor gulvbjelkene har blitt brukt.

Sandhamn harbour. Foto: Robert Nordstrand Nordstrands mäkler

Du kan lærer om prosjekter i Sverige og Frankrike hvor Posi-Joist bjelkelag har gjort det enklere å skjule installasjoner og skape et bomiljø med utmerket akustikk som oppfyller høye krav i trebygg. 

På standen presenteres også en imponerende maskin i form av den halvautomatiske og programmerbare Posi-Joist-pressen, Strut-Runner, designet for pressing av Posi-Joist og spikerplateforbindelser for trekonstruksjoner.

Om Strut-Runner

Strut-Runner er en maskin designet for pressing av Posi-Joist og spikerplateforbindelser for trekonstruksjoner. Maskinen består av et arbeidsbord med en bevegelig pressportal. Portalen beveger seg langs hele arbeidsbordet og bærer presshodet med en hydraulisk stempeleenhet som har en imponerende presskraft på 30/50 tonn.

Bevegelsene styres av elektriske motorer med girbokser som er utstyrt med kodere for sporing og styring av bevegelsene. Maskinen kan programmeres i både X- og Y-aksen. Pressportalen får strøm via en elektrisk slepekabel. Arbeidsbordet kan deles inn i to arbeidsområder: et pressområde og et område for å løfte materialer på og av.

Kontakt: Affärs- och marknadschef Peter Koski.
Tel: +46 (0)140 38 53 02
E-post:
peter.koski@mii.com