JAF Arkitektkontor på Gjøvik blir en del av Norconsult
-Vi ønsker medarbeiderne fra JAF hjertelig velkommen til Norconsult, sier Vegard Jacobsen, konserndirektør Regioner Norge i Norconsult, og fungerende regiondirektør for region Innlandet. Fra Venstre: Håvar Slåtten (Norconsult), Kåre Frydenlund og Geir Brændhaugen (begge partnere i JAF). Foto: Norconsult
Sist oppdatert: 28-06-2021

JAF Arkitektkontor blir en del av Norconsult

Fra 1. september blir JAF Arkitektkontor på Gjøvik en del av Norconsult. De 16 medarbeiderne fra JAF vil bidra til å styrke Norconsult innen arkitektur og helhetlig prosjektering i region Innlandet.

JAF Arkitektkontor (JAF) tar med seg 16 medarbeidere, både unge og erfarne arkitekter og interiørarkitekter, til Norconsult.

Fikk du med deg: Norconsults oppkjøp av ECT godkjent

– Med JAF på laget ønsker vi å tilby større grad av helhetlige prosjekteringsprosesser, og gi våre kunder tilgang på en bredere kompetansebase på ett og samme sted.

-Vi ønsker medarbeiderne fra JAF hjertelig velkommen til Norconsult, sier Vegard Jacobsen, konserndirektør Regioner Norge i Norconsult, og fungerende regiondirektør for region Innlandet, i en melding. 

Med innlemmelsen av JAF vil Norconsult kunne tilby kundene en komplett prosjekteringsgruppe innenfor markedsområdet Bygg og eiendom, hvor nettopp samspillet mellom arkitekter og ingeniører i tidligfasen vil gi en bærekraftig kundeverdi.

Krøderen Elektro|Krøderen leverer alt innen elektro til din bolig, hytte eller prosjekt.

Større slagkraft innen bygg og eiendom
– Det blir en styrke for oss å kunne tilby kortreiste tjenester innen arkitektur i vårt område, dette vil komme våre kunder innen bygg og eiendom til gode. Satsingen på arkitektur i region Innlandet er en del av en planlagt strategisk vekst, sier Norconsults kontorleder på Gjøvik, Håvar Slåtten.

Les også: Norconsult kjøper Borealis Arkitekter

Driften av JAF Arkitektkontor vil langt på vei fortsette som før, men virksomheten vil i større grad involvere ingeniørene i tidlig fase av prosjektutviklingen.

– Det tette samarbeidet med Norconsults arkitekter og ingeniører vil gi større rom for kreativt samspill gjennom tidlig involvering av ingeniørfagene og ytterligere faglig utvikling.

-Vi gleder oss til å ta fatt på denne spennende reisen, sier de to partnerne i JAF Arkitektkontor AS, Geir Brændhaugen og Kåre Frydenlund.