Odd Sverre Østlie og Cautus Geo ansetter og rekrutterer. – Vi vil levere flere og bedre løsninger til flere kunder, sier Østlie.
Toppledelsen: Lars Krangnes, Odd Sverre Østlie og Atle Gerhardsen søker nye hoder for fortsatt vekst i Cautus Geo. Foto: Jørn Grønlund
Sist oppdatert: 09-02-2022

Cautus Geo ansetter for å vokse

Odd Sverre Østlie og Cautus Geo ansetter og rekrutterer. – Vi vil levere flere og bedre løsninger til flere kunder, sier Østlie. 

Inn i selskapet er produktsjef ansatt i nyopprettet stilling. Nå rekrutteres finansdirektør (CFO) og det er utlyst stillinger innenfor geofaget og automasjon til selskapet som er i sterk vekst.

Cautus Geo har nettopp fått PE-selskapet Equip som ny majoritetseier. Omsetningen er på 50 millioner. Ambisjonen er å vokse mye. Veksten skal komme organisk og gjennom oppkjøp i Norge og internasjonalt.

– Vi mener alvor. Nå styrker vi laget.

FLINKE, KJAPPE & KJEKKE

-Vi skal rekruttere CFO og ser etter nye hoder for å styrke oss innen geofaget med automatisk overvåkning og på automasjon med elektrokompetanse, sier Østlie, i en melding. 

Han tok over ledelsen av et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø fra årsskiftet.

Selskapet har utviklet et bredt spekter med ulik sensorteknologi og en egenutviklet webløsning, Cautus Web, for innsamling, bearbeiding, analyse og varsling av data fra ulike kilder.

– Vi utvikler i dag flere ulike målesystemer og leder en rekke store og spennende utviklingsprosjekt hvor vi tilbyr løsninger til et internasjonalt marked.

-Nå trenger vi flere dedikerte og gode hoder for å holde farten høy også fremover, sier Østlie.

Cautus Geo har historie fra 2009 og består av personer med bred faglig kompetanse innen flere ulike fagfelt. Gründerånden står sterkt i selskapet med et unikt fagmiljø innenfor software, hardware og geoteknikk.

– Vi ser etter flinke folk som vil være med å bygge et selskap som gjør en reell forskjell for sikkerhet, klima og miljø, sier Østlie.