Delprosjektet består av 165 miljøsertifiserte leiligheter i tre bolig­blokker. Kontrakten er en totalentreprise verdt 322 millioner kroner ekskl. mva. Ill: HRTB Arkitekter
Sist oppdatert: 15-08-2023 Pressemelding

Veidekke bygger siste trinn på Lille Løren Park

Selvaag Bolig og Nordr har gitt Veidekke oppdraget med å bygge også tredje og siste byggetrinn i prosjektet Lille Løren Park øst i Oslo.

Delprosjektet består av 165 miljøsertifiserte leiligheter i tre bolig­blokker. Kontrakten er en totalentreprise verdt 322 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi takker for fortsatt tillit og er svært fornøyde med å komme i gang med siste del av dette flotte boligprosjektet, tross et noe krevende marked.

- Vi trives godt med å bygge for Selvaag og Nordr, og vi liker oss godt på Løren der vi har bygget nye hjem kontinuerlig over ti år nå.

Novo Entreprenør AS

- Vi tror dette blir et av Oslos beste leilighetsprosjekter og har et av våre beste bolig-team på plass, sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

På Løren har en ny bydel vokst frem der hvor det tidligere var industriområde og militærleir.

Lille Løren Park vil når dette tredje byggetrinnet står ferdig bestå av 355 miljøsertifiserte leiligheter etter standarden BREEAM-NOR og en barnehage.

Tredje byggetrinn består av hhv 37, 63 og 65 leiligheter i tre boligblokker på syv og åtte etasjer med solrike felles terrasser på taket.

Byggearbeidene er allerede satt i gang, planlagt ferdigstillelse er i fjerde kvartal 2025. Les mer om prosjektet her. Oppdraget er tatt inn i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal 2023.