Den høye interessen for de nye boligene som planlegges i Malerhaugveien 15 på Ensjø gjør at Usbl allerede er i gang med neste salgstrinn.
- Det er stor etterspørsel etter boliger i Oslo og det merker vi i Usbl på de prosjektene vi har lansert den siste tiden. Malerhaugveien 15 på Ensjø vil bygges i en attraktiv bydel under utvikling, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun Ill: Usbl
Sist oppdatert: 20-04-2021

Smir mens jernet er varmt

Interessen for Malerhaugveien 15 på Ensjø, har vært så stor at Usbl allerede nå er i gang med neste salgstrinn. 

23. mars lanserte Usbl første bygg i prosjektet Nr. 15 Malerhaugveien. I løpet av kort tid ble 13 av 20 boliger solgt, og interessen for prosjektet har siden salgsstart vært svært høy. Neste trinn har derfor salgsstart allerede 20. april.

- Det er stor etterspørsel etter boliger i Oslo og det merker vi i Usbl på de prosjektene vi har lansert den siste tiden. Malerhaugveien 15 på Ensjø vil bygges i en attraktiv bydel under utvikling.

-Vi har lagt stor vekt på flere miljøtiltak, både i boligens kvaliteter og i ulike delingstjenester. Det blir tatt godt imot og gjør nok at enda flere ønsker å bo her, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun, i en pressemelding. 

Stor variasjon
Totalt vil prosjektet Nr. 15 Malerhaugveien bestå av 86 boliger fordelt på 4 bygg. Prosjektet består av en miks av ulike leiligheter, fra 1-roms til 4-roms, samt townhouse leiligheter. Størrelsene vil variere fra 36 til 102 kvm.

Bygg 1 består av 20 leiligheter, hvor 14 av disse nå er solgt. Bygg 2, som lanseres 20. april, består av 26 enheter, og er priset fra kr 3 800 000,- til 10 670 000,-.

Alt Installasjon AS

Sentralt og tilbaketrukket
Prosjektet er beliggende sentralt, men tilbaketrukket i en blindvei på Ensjø. Alle byggene har en spennende takterrasse hvor det etableres flere sosiale soner, og hvor det blir tilgang til både kjøkken og grill samt toalett. Mellom de 4 byggene danner det seg et grønt gårdsrom hvor man får 2 lekeplasser. 

Delingstjenester og miljøsertifisering
Usbl har et fokus på miljø og bærekraft i sine prosjekter, og i Nr. 15 Malerhaugveien bygges det derfor et eget lokale som inneholder delingstjenesten BUA, som tilbyr gratis utlån av sportsutstyr. Dette blir et tilbud både til beboerne, men også til nabolaget rundt. Det er også satt av parkeringsplasser for bildeling.

Prosjektet har i tillegg som ambisjon å oppnå en Breeam-sertifisering, som innebærer et særskilt fokus på miljøtiltak både i byggeprosess og materialer som benyttes i prosjektet.

Du kan besøke prosjektets hjemmeside her.