AF Gruppen har inngått avtale med Rolvsrud Idrettspark Holding om bygging av 300 leiligheter på Lørenskog utenfor Oslo. Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på MNOK 810 ekskl. mva.
Prosjektet Rolvsrud Arena består av 300 leiligheter fordelt på fem leilighetsbygg, med næringsarealer og underliggende parkeringskjeller. Ill. Eve Images.
Sist oppdatert: 11-05-2022

AF skal bygge Rolvsrud Arena

AF Gruppen melder at de har inngått avtale med Rolvsrud Idrettspark Holding om bygging av 300 leiligheter på Lørenskog utenfor Oslo.

Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på MNOK 810 ekskl. mva.

Prosjektet Rolvsrud Arena består av 300 leiligheter fordelt på fem leilighetsbygg og ca. 1100 m2 næringsarealer på gateplan, med underliggende parkeringskjeller.

Utbyggingen består av to byggetrinn. Prosjektet er av god standard og gjennomtenkte materialvalg, og ligger i sentrum av Lørenskog. Boligene skal bygges etter høye miljøkrav og miljøsertifiseres BREEAM Very Good.

TS Byggtjenester| Spesialist montering av systemvegger, systemhimlinger og tømring

Rolvsrud Idrettspark Holding AS er eiet av AF Eiendom/AF Gruppen Norge (33%), Wenaas Eftf. (33%), Øye Utbygging (11%), Breidablikk Eiendom (11%) og Ragde Eiendom (11%).

- Vi ser frem til et godt samarbeidet med Rolvsrud Idrettspark Holding AS, og til å bygge et flott bomiljø på Lørenskog.

-Prosjektet har høye miljøkrav, og sammen har vi jobbet godt med miljøsmarte løsninger for å skape gode leiligheter, innbydende gårdsrom og et hyggelig torg, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Etter planen skal byggingen starte i august 2022 med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2025