FDV dokumentasjon for entreprenør
Med egenutviklede digitale løsninger hjelper FDVcpompagniet deg hente inn all nødvendig dokumentasjon slik at alt du trenger gjøre er å signere ferdigmelding. Foto: FDVcompagniet 
Sist oppdatert: 25-01-2022 - Annonsørinnhold

FDV dokumentasjon for entreprenør

Det kreves stadig mer og mer av deg som entreprenør når du skal overlevere et byggeprosjekt.

Alt skal dokumenteres gjennom en god FDV-dokumentasjon slik at byggherre skal kunne drifte bygget trygt og uproblematisk i mange år etter overlevering.

God FDV-dokumentasjon krever mye tid, gode rutiner, sylskarp kontroll og moderne digitale verktøy. FDVcompagniet er spesialister på FDV dokumentasjon.

Med egenutviklede digitale løsninger hjelper vi deg hente inn all nødvendig dokumentasjon slik at alt du trenger gjøre er å signere ferdigmelding.

Hvorfor bruke profesjonell hjelp?
Mange entreprenører utfører i dag dokumentasjonsarbeidet selv, men i takt med endringer i lovverk, forskrifter og standarder øker sjansen for at man mister oversikten.

En fremtidsrettede byggherre vil alltid kreve en gode «bruksanvisninger» på hvordan bygget fungerer og det er ditt ansvar å levere.

FDVcompagniet hjelp deg med etablering, koordinering og strukturering:

  • Vi koordinerer dokumentasjonen fra alle involvert entreprenører og leverandører på prosjektet.
  • Vi følger opp alle som er involvert uansett type kontrakt og sørger for at de rapporterer rett informasjon til rett sted
  • Vi kontrollerer at prosjektet lever opp til alle gjeldende krav
  • Vi sørger for at du får jevnlig rapporter som gir deg en oversikt over kvaliteten på leveransene du har bestilt fra entreprenører og leverandører
  • Vi strukturerer informasjon – hvis du ligger bakpå. Vi samler inn all påkrevd informasjon og dokumentasjon før vi strukturerer den, slik at også FDVU-leveransen holder samme kvalitet som resten av byggeprosjektet

Hvordan lykkes med FDV-dokumentasjon?
Først og fremst trenger du et datasystem som er tilpasset ditt prosjekt. Som en uavhengig aktør vil FDVcompagniet alltid anbefale det systemet som best dekker dine behov.

Vi tilbyr også kurs i standarder og ulike metoder knyttet til oppstart og gjennomføring av FDVU dokumentasjon.

Mer om FDVcompagniet

Kontakt oss idag for gode råd og profesjonell hjelp som lønner seg