Previous
Next
Steni fasadepalter sørger for store miljøgevinster i CO2 utslipp initiert i produksjon, under transport og ved store besparelser i redusert avkapp, og byggavfall. Ill: Steni
Sist oppdatert: 20-06-2022 - Annonsørinnhold 

Norskprodusert fasadeplater med bærekraft i fokus

Steni har helt siden starten i 1965 fokusert på fasadeløsninger av svært høy kvalitet.

Målet har alltid vært det samme, å kunne tilby unike og varige uttrykk tilpasset alle typer bygg, utviklet for å takle tøffe og krevende klima.

Deres suksess gjennom årene er takket være lojale medarbeidere, effektivisert og automatisert produksjon med et felles mål om å beholde produksjon i Norge.

Steni tilbyr i dag markedets kanskje tøffeste garanti, i 2020 økte de garantien på sine fasadeplater fra 40 til 60 år.

Nybygg eller rehabilitering, bærekraft krever at man ser på hele regnestykket ut fra et livsløpsperspektiv, ikke bare selve byggeprosessen.

 Steni er ikke redd for å utfordre byggenæringen til å tenke nytt, samtidig som de utfordre etablerte sannheter.

 Byggherrer, arkitekter, innkjøpere, produsenter og entreprenører, alle som en kan de spare mye på å se helheten av byggets kvalitet og kostnader gjennom hele livsløpet. 

Les også: Helhet, kunnskap og dialog

Egen EPD kalkulator
Larvik bedriften har utviklet en egen EPD kalkulator slik at byggherre og entreprenør kan se eksakte tall for hvert enkelt byggeprosjekt. De har også laget en spesialmodul til Prisboka, som Norconsult jobber med.

Effektivt, vedlikeholdsfritt og bærekraftig
Fasadeplatene til Steni produseres i Larvik og leveres til kunden ferdig kuttet etter ønskede mål, med ferdigborrede hull for montering.

Dette fører til at:
Entreprenør slipper kapping og boring på byggeplassen, noe som igjen øker effektiviteten ved montering og minsker avfallshåndtering
Byggherre sparer store kostnader med en vedlikeholdsfri fasade, som verken trenger maling, beis eller flikking. Platene har 60 års garanti og mer enn 100 års forventet levetid.

STENIS fasadepalter sørger for store miljøgevinster i CO2 utslipp initiert i produksjon, under transport og ved store besparelser i redusert avkapp, og byggavfall.

Steni utvider garanti på fasadeplater til 60 år

Noe av det viktigste ut fra et bærekraftsperspektiv er å bygge bygg som varer.

Steni hviler ikke på sine laurbær. Selskapet er i konstant utvikling og lanserte i 2022 en helt ny kolleksjon. Med Steni Vision Standard utvider de kolleksjonen med 64 ferdige dekorer med ulike uttrykk og fargevariasjoner.

Steni er opptatt av å være en god rådgiver for alle som ønsker innspill og de står alltid klar til å bli utfordret av byggherrer arkitekter og entreprenører.

Vær kreativ med Steni fasadeplater – gi bygningen din et unikt uttrykk...