Previous
Next
Ill: Meinich Arkitekter
Sist oppdatert: 15-06-2023 Pressemelding

Veidekke bygger kombinert idrettsanlegg og butikk for Ready

Veidekkes datterselskap Seby AS skal bygge kombinert idrettsanlegg og dagligvare­forretning for Ready Idrettsforening i Holmenkollveien i Oslo vest.

Butikklokalene skal benyttes av NorgesGruppen. Kontrakten er en totalentreprise i samspill verdt i overkant av 180 millioner kroner ekskl. mva.

Oppdraget omfatter bygging av en kombinert kunstis- og kunstgressbane forbeholdt barne- og ungdomsidretten i bydelen som klubben realiserer i samarbeid med Eckbos Legat.

SmartDok forenkler HMS og Sikkerhet

Prosjektet med navnet Eckbobanen inneholder også treningsrom, garderobeanlegg, garasje for ismaskin, kontorer, kiosk, varmestue, nytt lyd- og lysanlegg samt oppgraderinger av utomhusområdet.

I tillegg bygges en Meny dagligvareforretning på cirka 2.000 m2 med parkeringsarealer under tak.

- Vi vi takker så mye for oppdraget og ser frem til å ta fatt på et flott prosjekt i samarbeid med Ready IF og leietaker NorgesGruppen.

- Her har vi sammen kommet frem til en glimrende og bærekraftig løsning der behovet for en nærbutikk kombineres med en betydelig oppgradering av idrettsanlegget til glede for tusenvis av barn og unge i mange år fremover, sier daglig leder Bjørn Ove Liavaag i Seby AS.

Forarbeidene har allerede startet opp, og planlagt ferdigstillelse for hele prosjektet er i oktober 2024.