Veidekke - Bygger Lerum Brygge i Sogndal
Byggestart av Lerum Brygge er allerede nå i høst med planlagt ferdigstillelse i september 2022. Foto: Lerum Brygge
Sist oppdatert: 23-09-2020

Veidekke - Bygger Lerum Brygge i Sogndal

Veidekke melder at de nå starter byggingen av de 43 leilighetene i første byggetrinn av Lerum Brygge i Sogndal for Nordr Eiendom og Lerum Brygge AS. Oppdraget er en totalentreprise verdt 112 millioner kroner ekskl. mva.

Det første byggetrinnet er på åtte etasjer med 43 leiligheter i de syv øverste etasjene. Første etasje skal inneholde næringsarealer og parkering. Etter at ny fabrikk for Lerum ble bygget på Kaupanger, er den gamle saft- og syltetøyfabrikken på kaia i Sogndal revet og tomta står nå klar for bygging.

-Boligprosjektet får en helt unik plassering på bryggekanten mot Sognefjorden, midt i sentrum av Sogndal men allikevel skjermet for trafikk.

owerTech Engineering er en uavhengig systemintegratør

- Etter et langt, tett og godt samarbeid med Lerum Brygge og Veidekke Eiendom/Nordr Eiendom om utvikling og prosjektering, er det nå endelig klart for å komme i gang med selve byggearbeidene. Det er stas for oss å få bygge dette flotte boligprosjektet på en så synlig og sentral plass i bygda, sier distriktsleder Rune Karlsen i Veidekke Bygg Sogn og Fjordane.

Byggestart blir allerede nå i høst med planlagt ferdigstillelse i september 2022.