Guro Emilie Næss Sverreng er ny regionleder for Sweco Viken
– Vi skal være en enda tydeligere aktør i markedet. Gjennom prosjektene vi er med i skal vi være en pådriver for at regionen utvikler seg i en grønn retning, sier Sverreng. Foto: Nicki Twang
Sist oppdatert: 16-09-2022

Ny regionleder for Sweco Viken

Guro Emilie Næss Sverreng skal lede over 200 ansatte fordelt på kontorer i Sarpsborg, Lillestrøm og Ski.

Sverreng kommer fra rollen som avdelingsleder for infrastruktur, og har jobbet i Sweco siden 2006. Hun er utdannet landskapsarkitekt ved NBMU, og var en av selskapets aller første landskapsarkitekter.

– Jeg er både stolt og ydmyk over å få denne muligheten og gleder meg til å ta fatt på oppgavene som regionleder for Sweco Viken, sier Sverreng.

– Vi skal være en enda tydeligere aktør i markedet. Gjennom prosjektene vi er med i skal vi være en pådriver for at regionen utvikler seg i en grønn retning.

EN SOLID ENTREPRENØRBEDRIFT

-Viken er en region med mange faglig sterke og kundeorienterte medarbeidere og ledere, og jeg er overbevist om at vi har alle forutsetninger for å lykkes med strategisk og bærekraftig vekst i tiden fremover, sier hun.

Sverreng begynte i Sweco som rådgiver i infrastrukturprosjekter på Oslokontoret, før hun i 2013 flyttet til Ski. På Ski har hun bygget opp fagmiljøet for landskapsarkitektur i godt samarbeid med andre regioner, og har innehatt rollen som både gruppe- og avdelingsleder.

– Jeg er veldig fornøyd med å utnevne Guro til ny regionleder for Viken.

-Med Guro er jeg trygg på at våre dyktige kollegaer på Ski, i Lillestrøm og i Sarpsborg får en stødig, strategisk og markedsorientert leder som vil bidra til å videreutvikle denne livskraftige regionen, og ikke minst øke samarbeidet med de andre regionene, sier Tor Helge Indrebø, divisjonsdirektør for infrastruktur i Sweco, i en melding. 

Sverreng tiltrådte stillingen 14. september.