Den 15. mars 2021 styrker GROHE sin tilstedeværelse i gamle Buskerud, Vestfold, Telemark, og Østfold med ansettelsen av en ny Area Sales Manager, Kim Vegard Rekvik
Rekvik tiltrer stillingen 15 mars og vil ha ansvaret for lokal oppfølging av grossister, rørleggere og entreprenører i sitt distrikt. Foto: Grohe
Sist oppdatert: 15-03-2021

Ny Area Sales Manager i GROHE

GROHE styrker sin tilstedeværelse i gamle Buskerud, Vestfold, Telemark, og Østfold med ansettelsen av en ny Area Sales Manager, Kim Vegard Rekvik.

Rekvik tiltrer stillingen 15 mars og vil ha ansvaret for lokal oppfølging av grossister, rørleggere og entreprenører i sitt distrikt.

Kim Vegard er 38 år gammel og bor i Siljan med sin kone og to barn. Han er utdannet både som industri- og sanitærrørlegger og kommer fra stillingen som Salg, Service og Prosjektleder i Global Concept Mitco.

– Jeg er helt overbevist om at vi har funnet riktig person til rollen som vil forsterke vår posisjon i region gamle Buskerud, Vestfold, Telemark, og Østfold.

-Kim Vegard har akkurat den riktige kombinasjonen av salgserfaring og teknisk bakgrunn vi har lett etter hos vår nye Area Sales Manager, sier Anne Øiseth, leder for GROHE Norge, i en melding. 

BLIKKENSLAGER ERLING JOHNSEN AS