Fra 1. november blir A3 Arkitektkontor AS en del av Norconsult
– Vi har gjennom en årrekke samarbeidet med Norconsults rådgivere på ingeniørsiden, med godt resultat. Nå ser vi frem til å jobbe enda tettere sammen og ikke minst gleder vi oss til å bli del av et solid arkitektfaglig miljø, både lokalt og nasjonalt. Foto: Norconsult 
Sist oppdatert: 02-11-2020

Norconsult styrker laget i Harstad 

Norconsult melder i en pressemelding at de styrker laget i Harstad, med
overtakelse av A3 Arkitektkontor.

A3 Arkitektkontor AS, ble en del av Norconsult sitt kontor i Harstad 1. november 2020. Med seks nye arkitekter, dobler Norconsult sin arkitekt bemanning ved Harstad-kontoret og blir et betydelig arkitektmiljø i regionen og landsdelen.

A3 Arkitektkontor AS (A3) har vært et av de ledende arkitektkontorene i Harstad-regionen. Selskapet ble startet i 1975 og er kjent for solid arkitekturkompetanse. A3 tilbyr i dag et bredt faglig spekter innen arkitektur og arealplanlegging.

El Tavler AS - Jordal Amfi

– Det er svært gledelig at A3 nå blir en del av Norconsult. De har et sterkt fagmiljø som passer godt sammen med vårt eget. Ved å forene vår satsing har vi tro på at vi skal nå målet om å skape et sterkt og attraktivt fagmiljø innen arkitektur og arealplanlegging i Harstad.

-Et fagmiljø som skal være en god samarbeidspartner for eksisterende og nye relasjoner. Vi ønsker A3 hjertelig velkommen til Norconsult, sier Stein Olav Utmo, kontorleder i Norconsult i Harstad.

Med Norconsult sin overtakelse av A3 skapes en spennende arena for tverrfaglig utvikling av dyktige og engasjerte arkitekter og ingeniører.

– Vi har gjennom en årrekke samarbeidet med Norconsults rådgivere på ingeniørsiden, med godt resultat. Nå ser vi frem til å jobbe enda tettere sammen og ikke minst gleder vi oss til å bli del av et solid arkitektfaglig miljø, både lokalt og nasjonalt.

-Sammen kan vi tilby våre nye og gamle samarbeidspartnere et enda bredere spekter av tjenester. Dette blir ett nytt og spennende kapittel i vår snart 45 år lange historie, sier Lennard Andreassen, styreleder i A3 Arkitektkontor.